Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Vijver

Heeft u altijd al een vijver in uw tuin willen hebben? Bij Tuincentrum Osdorp maken we het voor u mogelijk. Wij hebben namelijk een ruim assortiment vijvers, zodat het aanleggen van een vijver in uw tuin zeer gemakkelijk wordt. Alles wat u nodig heeft hebben we in ons assortiment opgenomen. Op deze manier hoeft u maar één bezoek aan ons tuincentrum te brengen! Bij ons slaagt u in een keer. Bekijk gerust alle vijverbenodigheden online. 

Alles voor de aanleg van uw vijver

Van voorgevormde vijvers tot folie voor de aanleg van een vijver. Bij ons kunt u alle kanten op. Een voorgevormde vijver bespaart u een hoop tijd. U graaft alleen een gat uit waar de bak in past en plaatst deze waterpas in het gat. Zijn de vormen niet wat u zoekt? Met speciale folie kunt u zelf de vorm van uw vijver bepalen. Dit vergt veel meer werk, maar u heeft wel een unieke vijver in uw tuin.

Uw vijver vullen bij Tuincentrum Osdorp

Er is meer dan alleen water nodig om een vijver mee te vullen. Speciale vijveraarde, waterplanten vissen zijn allemaal nodig om uw vijver af te maken. Vraag onze medewerkers om advies over de verschillende soorten planten en vissen die wij in ons assortiment hebben zitten. Zo zijn er zuurstofplanten nodig om de waterkwaliteit te behouden en zijn er verschillende sierwaterplanten te verkrijgen.

Kom langs in ons tuincentrum

Om ervoor te zorgen dat uw vissen en planten goed overleven is het belangrijk om niet zomaar lukraak iets te kopen. Laat u daarom adviseren door onze ervaren medewerkers. Zo kunt u het beste halen uit uw vijver. Tuincentrum Osdorp is goed te bereiken vanuit verschillende plaatsen. Kom daarom gerust eens langs in onze vestiging!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven