Vandaag open van 10:00 - 17:00

Vijver

Ben jij een echte vijverfanaat? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de vijverafdeling bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam of bekijk een deel van het aanbod hier online. Wij bieden alles voor zowel grote als kleine (balkon) vijvers, zoals: vijverbakken, vijverfolie, vijverplanten, vissen, vijverpompen en -filters. Gedurende de winterperiode wordt onze vijverafdeling gesloten, maar vanaf maart t/m september voorzien wij je graag van een goed advies en de mooiste artikelen voor je vijver!

Uitgelichte merken

Zoek je functionele waterpompen of juist decoratieve waterornamenten of vijververlichting? Kijk eens bij onze verschillende merken voor een goed beeld van het assortiment:

vijver
Tuinontwerp: tips en advies bij de vijver

Ben je bezig met je tuinontwerp wil je graag een vijver toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
vijver
Blog: Wat te doen tegen groen water in de vijver: zes stappen

Draadalgen in je vijver? Of is het water in je vijver veranderd in groene soep? Deze zes stappen helpen je om de vijver weer kraakhelder te krijgen!

Lees meer...
vijver
Gezien in de folder: Oase van rust

Zin in Zen?

Water geeft je tuin een extra dimensie. Weinig ruimte? Geen probleem! Een teil, ton, schaal of kuip promoveer je binnen een uur tot mini-vijver, zodat je vandaag al op je terras of balkon aan het water kunt zitten.

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven