Werken bij Osdorp? Bekijk de vacatures >

Vandaag open van 09:30 - 18:00

December is voor velen een drukke maand waarin het uitzoeken van cadeaus veel tijd in beslag kan nemen. Met deze cadeautips voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren stel je iedereen tevreden en glijdt de december cadeaustress zo weer van je schouders.

100% cadeaugarantie met bijzondere kerstballen

Tegenwoordig is er voor iedereen wel een toepasselijke kerstbal te vinden, zoals: Disney kerstballen voor kinderen, fashion kerstballen voor de echte shopaholic, sport kerstballen voor de fanatieke sporter en nog veel meer! 

Voor de kerstdorp liefhebbers

De fanatieke kerstdorp bouwer maak je altijd blij met een kersthuisje, kerstdorp figuren of bijpassende accessoires, maar een echte kerstfanaat zal zo'n leuk verlicht kersthuisje vast en zeker ook waarderen. 

Geef sfeer met kaarsen of interieurparfums

De luxe en heerlijk geurende kaarsen van WoodWick of mooie geurbranders van Maison Berger Paris worden vaak cadeau gegeven. Het zijn mooie cadeaus voor mensen die interieur belangrijk vinden en graag tijd besteden aan het creëren van een warme gezellige plek voor vrienden en familie. 

Voor de donkere dagen

Tijdens de donkere dagen van de herfst en winter branden we massaal een kaarsje voor wat extra gezelligheid. Denk daarom eens aan een mooie kandelaar of sfeervolle theelichthouder om cadeau te geven, eventueel gecombineerd met een mooi stel kaarsen. 

Leuk voor de ander, lekker voor jezelf!

De barbecue is voor velen een hobby waar ze graag handige accessoires voor ontvangen. Leuk om te geven is bijvoorbeeld een BBQ-kookboek, rookaccessoire, pizzasteen, vleesthermometer, vleesmes of een recept met alle benodigdheden om die te maken. Print bijvoorbeeld een lekker spareribs recept uit en geef daar de bijpassende kruiden en marinade, een siliconen borstel om het vlees mee in te smeren en een handig ribrack bij. Ook kan je er een Beef & Steak cadeaubon bij doen zodat de gelukkige daar een goed stuk vlees kan kopen. 

Honden en katten zijn snel tevreden!

Ook honden en katten vinden nog weleens een cadeautje onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas. Gelukkig zijn ze niet zo kieskeurig en klagen ze ook niet wanneer ze hetzelfde cadeau krijgen als vorig jaar. Met een lekkere snack of een leuk speeltje zijn ze helemaal tevreden. 

Zoek het lekker zelf uit!

Niet het leukst om te geven, maar toch een cadeau dat veel mensen liever ontvangen dan iets smaakgevoeligs dat de volgende dag weer op Marktplaats belandt. 

Hopelijk hebben wij jouw december cadeaustress hiermee een beetje weg kunnen nemen. Wij wensen jou in ieder geval alvast een mooie decembermaand en hopen dat je zelf ook nog wat leuke cadeaus in ontvangst mag nemen :)

Gerelateerde items

herfst
De gezelligste herfstdecoratie voor in huis

Het mooiste seizoen van het jaar is weer begonnen. Wij hebben hier de leukste herfstideetjes op een rij gezet.

Lees meer...
herfst
De heerlijkste herfst- en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Zet geurkaarsen in huis voor een cosy herfst- en winter gevoel. In deze blog zetten wij de heerlijkste herfst- en wintergeuren op een rij.

Lees meer...
dieren
Op 4 oktober is het internationale dierendag

Dierenbaasjes zijn natuurlijk helemaal gek op hun huisdier(en) en dat laten ze ook elke dag blijken. Dierendag is een mooi excuus om je huisdier nog meer te verwennen!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven