Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Vijver Zuid-Holland

Bent u op zoek naar vijver producten en woonachtig in de omgeving van Zuid-Holland? Dan bent u bij Tuincentrum Osdorp op het juiste adres! Wij hebben alles vijver benodigdheden in ons ruime assortiment. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen vijver aanleggen in uw tuin of uw bestaande vijver opknappen en vullen naar wens. Van een vijverpomp tot reinigingsmiddelen, vindt u het hier in ons tuincentrum nabij Zuid-Holland. Bekijk alles online of bezoek Tuincentrum Osdorp.

Vijver benodigdheden kopen nabij Zuid-Holland

Ook op onze website kunt u terecht voor bijna alle denkbare vijver benodigdheden. Niet alleen vindt u hier uitgebreide informatie over de vijver artikelen die wij aanbieden in ons tuincentrum nabij Zuid-Holland, maar u kunt hier ook veel van onze producten aanschaffen. Ervaar het gemak van online winkelen en bestel uw vijver producten in onze webshop. Tegen een geringe meerprijs bezorgen wij deze dan bij u thuis in de omgeving van Zuid-Holland. De enige vijverartikelen die u niet online kunt bestellen zijn de waterplanten en vijvervissen. Deze levende planten en vissen moeten zo rustig mogelijk vervoerd worden en zo snel mogelijk in de vijver geplaatst worden. Daarom is het het beste om deze in de winkel te kopen, waar u ook gelijk advies kunt vragen aan onze medewerkers. In ons assortiment vindt u onder andere: 

Vijver informatie

Heeft u nog vragen een van onze (vijver) producten? Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers kunnen u alles vertellen over onze producten! Zij weten precies hoeveel ruimte onze vijvervissen nodig hebben en dus hoeveel u er kunt aanschaffen voor uw vijver. Daarnaast kunnen ze u perfect adviseren over de geschikte zorg en condities voor deze vissen. Heeft u juist vragen over andere artikelen? Zij hebben het antwoord voor u! Neem daarom gerust contact met ons op of kom langs ons tuincentrum nabij Zuid-Holland.

Vijver lichtbollen geven de vijver een unieke uitstraling   Vijver schaar voor het verwijderen van waterplanten en leliebladeren

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven