Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstboom kopen in Amsterdam? Kom naar tuincentrum Osdorp

Woon jij in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of ergens anders nabij Amsterdam en ben je op zoek naar een mooie Nordmann, Blauwspar of Omorika kerstboom? Kom dan nu naar tuincentrum Osdorp! Bij ons vind je het grootste aanbod echte kerstbomen welke je op je gemak en overdekt kunt komen uitzoeken in de tent op ons parkeerterrein. De kerstbomen tent is ingedeeld in verschillende prijsvakken waarin je de uitgepakte kerstbomen op je gemak kunt uitzoeken. Heb je een mooie kerstboom gevonden? Dan pakken wij hem graag voor je in zodat je auto mooi schoon blijft. 

Hierom kopen mensen hun kerstboom graag bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Van heinde en verre komen klanten naar ons tuincentrum in Amsterdam om hun echte kerstboom te kopen. Je kerstboom kopen bij ons in het tuincentrum heeft namelijk enkele voordelen:

 • Wij hebben een bovengemiddeld groot aanbod kleine en grote (5 m+) kerstbomen welke je hoog en droog kunt komen uitzoeken. 
 • Onze kerstbomen komen van een vaste kweker waardoor wij een goede kwaliteit en scherpe prijs kunnen garanderen! 
 • Al onze kerstbomen zijn uitgepakt zodat je goed kunt zien wat je koopt.
 • Voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur.
 • De kerstbomen worden zo verpakt dat je geen naalden in de auto krijgt.
 • Bezorging aan huis is ook mogelijk. Bekijk de echte kerstbomen in de webshop>>> 
 • Goed te combineren met een bezoek aan onze kerstshow>>>

Je kerstboom in of nabij Amsterdam thuis laten bezorgen?

Heb jij geen tijd, zin of mogelijkheid om je kerstboom zelf te vervoeren? Geen probleem, wij komen hem gewoon op afspraak bij je bezorgen tot een straal van 12 km om het tuincentrum.

Afstand vanaf tuincentrum Osdorp Leveringskosten Gratis vanaf Levertijd bij bestellingen op
werkdagen vóór 16:00 uur
0 t/m 4 km € 30,00 € 400,00 In overleg op afspraak.
5 t/m 8 km € 35,00 € 500,00 In overleg op afspraak.
9 t/m 12 km € 40,00 € 600,00 In overleg op afspraak.

Welke kerstboom moet je kiezen? De verschillen op een rij!

Fraserspar, Omorika of toch maar een Nordmannspar? Hieronder lees je meer over de verschillende eigenschappen van de verschillende soorten kerstbomen. Welke kerstboom eigenschappen zijn voor jou belangrijk: 

 • De geur?
 • Gemak bij het watergeven?
 • Naalduitval?

Raak je de boom regelmatig aan bij het langslopen of wil je de boom later in de tuin of op het dakterras zetten? Al deze vragen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste kerstboom.

Wil je een kerstboom die wat smaller is?
Dan moet je absoluut de Fraserspar hebben. “De Fraserspar herken je aan de smallere vorm”, zegt Ron, chef van de kerstboom-afdeling van Osdorp. “Het is een prachtige kerstboom, familie van de Nordmann en daardoor heel naaldvast.

Fraserspar: Bekijk hier de fraserspar in de webshop>>>
Latijnse naam: Abies Fraseri
Pluspunten: naalden prikken niet, weinig naalduitval, iets smaller model.
Minpunten: Als je veel ruimte hebt neem je misschien liever een vollere boom.Blauwspar kerstboom kopen bij tuincentrum Osdorp


Wil je lang plezier van je kerstboom, zelfs na de kerstdagen?
Denk dan eens aan de Omorika, oftewel de Servische spar. “Deze kerstboom kun je na de kerstdagen gewoon met kluit in je tuin zetten, de kans dat hij aanslaat is door de kleine kluit niet gegarandeerd."

Servische spar: Bekijk hier de Servische spar in de webshop>>>
Latijnse naam: Picea omorika
Pluspunten: voordelig, kan na de kerst in de tuin geplant worden, mooie traditionele kegelvorm.
Minpunten: prikkende naalden, naalduitval bij droogte.Omorika Servische spar echt kerstboom kopen bij tuincentrum Osdorp


Ben je op zoek naar een kerstboom die amper uitvalt?
De Nordmann is een prachtige topper met donkergroene naalden, die amper uitvallen. Ron: “Deze boom heeft ook minder scherpe naalden.” Nog een plus voor de Nordmann: de boom is gemakkelijk te versieren. Fijn natuurlijk als je veel kerstversiering hebt of als (klein)kinderen je graag een handje willen helpen.

Nordmann:
Latijnse naam: Abies nordmanniana
Pluspunten: mooi diepgroen van kleur, natuurlijke uitstraling, weinig tot geen naalduitval, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen doordat de naalden niet prikken.
Minpunten: geenNordmann echte kerstboom kopen bij tuincentrum Osdorp

Bekijk hier onze Nordmann bomen:


Een boom waar je niks aan hoeft te doen?
Dan is een kunstkerstboom wat voor jou! De techniek van het produceren van kunstkerstbomen gaat gelukkig met sprongen vooruit! Er wordt tegenwoordig veel aandacht geschonken aan kwaliteit en het realiteits-niveau van de takken. Waar we vroeger nog genoegen moesten nemen met een duidelijke imitatie kerstboom is de nieuwe lijn bomen niet van echt te onderscheiden.

Kunst kerstboom
Handig: kunstkerstbomen worden met standaard geleverd.
Pluspunten: geen naalduitval, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen doordat de naalden niet prikken, ook beschikbaar met geïntegreerde energiezuinige LED lampjes en je kan 'm elk jaar weer gebruiken. 
Minpunten: geen lekkere dennengeur

Kunstkerstbomen kopen bij tuincentrum Osdorp
 

Bekijk hier onze aanbevolen kunstkerstbomen, of klik hier voor het volledige online assortiment!

 

Kerstboom gekocht? Zo zorg je dat hij lang mooi blijft

Heb je een mooie kerstboom gekocht? Dan wil je er natuurlijk lang van kunnen genieten, met deze tips gaat dat zeker lukken:

 • Laat de kerstboom eerst een paar dagen in een garage, schuur of berging wennen aan iets hogere temperaturen.
 • Plaats je mooie kerstboom niet te dicht bij de verwarming waardoor hij eerder zal uitdrogen.
 • Heb je een kerstboomstandaard waar water in kan, zoals een Baumfix? Vul deze dan ook met water zodat de boom toch wat water binnenkrijgt. 
 • Heb jij een kerstboom met kluit gekocht en wil je hem na de Kerst als tuinplant gebruiken? Geef hem dan meteen een flinke scheut water, daarna heeft de boom aan een klein slokje per dag genoeg.

Gerelateerde items

tuintips
Tips tuincentrum Osdorp december

Buiten is het donker en de bomen hebben hun blad verloren. We zijn druk met de voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Tussendoor is er ook nog het een en ander te doen in de tuin, op het terras en balkon. We geven je graag tips voor de decembermaand.

Lees meer...
Alle blogs
Tips tuincentrum Osdorp november

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
kerstdorp
Efteling minidorp tuincentrum Osdorp 2023

Het LuVille Efteling minidorp staat ook dit jaar weer te stralen in tuincentrum Osdorp. Als jij een echte Efteling fan bent, dan wil je natuurlijk alle LuVille Efteling miniaturen verzamelen! In deze blog laten wij jou ons Efteling minidorp zien!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven