Vandaag open van 09:30 - 18:00

De gezelligste herfstdecoratie voor in huis

Het mooiste seizoen van het jaar is weer begonnen. De kleuren van de natuur veranderen in de prachtigste kleuren. De kleuren bruin, rood, bordeaux en oranje kom je overal tegen. Wil jij meegaan met het seizoen? Voeg dan de herfstkleuren en knusheid toe in jouw interieur. In deze blog zetten wij de leukste herfstideetjes op een rij. Lees snel verder!

Plaids & sierkussens

Maak het knus en gezellig in huis met plaids en sierkussens! Op een regenachtige dag is het heerlijk om op de bank te ploffen tussen lekker veel kussens in en met een warm plaid over je heen. Ga voor kleuren zoals, bruin, rood, bordeaux en oranje. Een gebreid of velvet kussen doet het altijd goed, dit straalt warmte uit. Wil je een eyecatcher op je bank? Er bestaan sierkussens in de vorm van een pompoen!

De gezelligheid van (geur)kaarsen

Hoe gezellig is het om kaarsen aan te steken op een donkere herfstdag. Je kunt voor geurkaarsen gaan met een heerlijke herfst- of wintergeur. Wil je weten welke geurkaarsen onze favoriet zijn? Lees dan onze blog over “De heerlijkste herfst- en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen”. Ben je niet zo van de geurkaarsen? Kaarsen zonder geur zijn net zo gezellig in huis!

De gezelligste herfstdecoratie voor in huis

De pompoen: een echte eyecatcher

Pompoenen worden vaak geassocieerd met Halloween. Maar niet iedereen wil een pompoen met een eng gezicht in huis. Kies voor een andere kleur en/of vorm om toch een natuurlijke herfstsfeer te creëren. Witte pompoenen doen het altijd erg goed als herfstdecoratie. Decoreer een dienblad met witte en oranje pompoenen, witte dinerkaarsen en stompkaarsen, takken met oranje blad en rode bessen. Hiermee creëer je een echte herfstsfeer in huis!

De gezelligste herfstdecoratie voor in huis

Decoreer je tafel met zijden

Maak een herfstboeket met zijdenbloemen. Gebruik hiervoor kunsttakken met bruin en oranje herfstblad, takken met lampionnetjes, oranje en rode pluimen, rode bessen, gele gerbera’s en zonnebloemen. Zet je herfstboeket in een donkerkleurige vaas, zodat de prachtige herfstkleuren eruit springen. Dit boeket kun je natuurlijk ook maken met snijbloemen!

Thee, koffie of warme chocolademelk in een grote mok

Een grote mok met thee, koffie of warme chocolademelk met heel veel slagroom, daar word je toch intens gelukkig van. Dit smaakt nog lekkerder na een lange boswandeling in de gure herfstwind. Of neem plaats bij een kampvuur of openhaard. Dit zorgt voor het ultieme herfstgevoel!

De gezelligste herfstdecoratie voor in huis

Kerstlampjes zijn altijd goed

Het mag dan pas herfst zijn, maar het is nooit te vroeg voor kerstlampjes. Ga voor warm licht om een knus gevoel te creëren. Waar je de kerstverlichting ook ophangt, het maakt je huis heel sfeervol.

Maak je eigen herfstkrans

Kransen worden vaak gebruikt als decoratie tijdens de herfst. Je kunt kransen kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kunt ook zelf een krans maken. Laat je creativiteit de vrije loop. Gebruik kastanjes, dennenappels, herfstblad, kaneelstokjes, pompoenen, gedroogde sinaasappelschijfjes en noem maar op. Om je herfstkrans af te maken kun je er een luxe lint aan maken om de krans op te hangen.

Kom langs in tuincentrum Osdorp te Amsterdam

Heb je een mooi tuinontwerp, nieuwe tuinwensen of zoek je gewoon heel veel inspiratie en advies? Kom dan vooral ook vrijblijvend langs in ons tuincentrum in Amsterdam. Onze medewerkers helpen je al te graag verder met je vragen en problemen en voor je het weet heb jij genoeg ideeën om aan de slag te gaan!

 Volg ons op Pinterest voor de leukste tuin-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven