Vandaag open van 09:30 - 18:00

De heerlijkste herfst- en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Wanneer de kleuren in de natuur veranderen, de nachten langer worden en de wind opsteekt, is het weer tijd om je terug te trekken, om tijd voor jezelf te maken. Maak het comfortabel en gezellig in huis. Plof op de bank met een plaid, een goed boek en een kop thee. En vergeet de kaarsen niet aan te doen. Op een regenachtige dag is niets gezelliger dan binnen zitten met kaarsen aan met een heerlijke geur.

Voor een cosy herfst gevoel kun je voor kaarsen kiezen met een herfstgeur. In deze blog zetten wij de heerlijkste herfstgeuren op een rij.

Bolsius true scents Apple Cinnamon

Bolsius Apple Cinnamon is toch wel één van de favoriete geuren. Een herkenbare geur die je doet denken aan verse zelfgebakken appeltaart die net uit de oven komt. Met deze verwarmende mix van appel en kaneel, creëer je direct een warm en cosy thuisgevoel.

De heerlijkste herfst en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Bolsius true scents Oud Wood

Doe je ogen dicht, snuif de geur goed op en het lijkt net alsof je in een boshuisje zit. De geur Bolsius Oud Wood mag niet ontbreken tijdens de herfst. Het donkere en warme Oud Wood heeft een rokerig, houtachtig geur. Deze geur straalt luxe en mannelijkheid uit.

De heerlijkste herfst en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Bolsius true scents Vanilla

Vul de ruimte met de vertrouwde lichtzoete, crèmige geur van smakelijke vanille en een beetje karamel. Een verleidelijke geur voor een comfortabel en heerlijk relaxed thuisgevoel. Met de Bolsius Vanille geurkaars kom je meteen tot rust.

De heerlijkste herfst en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Bolsius Geurglas True Glow Winterwoods

Bolsius True Glow is een rijke geur waarmee je op winterse dagen een warm thuisgevoel creëert. Geïnspireerd door de typische frisheid van de eerste sneeuw in de winter is True Glow een verwarmende mix van aardse groene noten, donker cederhout en een vleug verleidelijke amber.

De heerlijkste herfst en winter geuren met de Bolsius geurkaarsen

Bolsius True Glow Winter Spices

Geef de winterse dagen een warm en feestelijk tintje met de warme geur van kruiden, kaneel en cederhout. Creëer met de Bolsius Winter Spices een comfortabel thuisgevoel.

Ben jij ook enthousiast geworden over deze heerlijke herfst- en winter geuren? Bekijk dan ons assortiment op onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven