Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstboom kopen in Amsterdam? Kom naar tuincentrum Osdorp

Echte kerstboom kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Woon jij in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of ergens anders nabij Amsterdam en ben je op zoek naar een mooie Nordmann, Blauwspar of Omorika kerstboom? Kom dan nu naar tuincentrum Osdorp! Bij ons vind je het grootste aanbod echte kerstbomen welke je op je gemak hoog en droog uit kunt komen zoeken in het tuincentrum. Iedere klant die een kerstboom koopt krijgt tevens € 2,50 shoptegoed op een kerst- of sfeerartikel naar keuze!*

Wij hebben een enorme afdeling gewijd aan de verkoop van verse kerstbomen. Deze afdeling is ingedeeld in verschillende prijsvakken waarin je de uitgepakte kerstbomen op je gemak kunt uitzoeken. Heb je een mooie kerstboom gevonden? Laat de boom dan inpakken en neem het nummertje van jouw boom in ontvangst. Je boom wordt dan naar het ophaalpunt aan het eind van de winkel gebracht zodat je zonder de boom nog lekker verder kunt shoppen. Tegen de tijd dat je richting kassa loopt kom je het ophaalpunt vanzelf tegen. Handig toch!? 

Hierom kopen mensen uit Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp hun kerstbomen ook bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam 

Van heinde en verre komen klanten naar ons tuincentrum in Amsterdam om hun echte kerstboom te kopen, je kerstboom kopen bij ons in het tuincentrum heeft namelijk enkele voordelen:

 • Wij hebben een bovengemiddeld groot aanbod kleine en grote (5 m+) kerstbomen welke je hoog en droog kunt komen uitzoeken bij ons in het tuincentrum. 
 • Onze kerstbomen komen van een vaste kweker waardoor wij een goede kwaliteit en scherpe prijs kunnen garanderen! 
 • Al onze kerstbomen zijn uitgepakt zodat je goed kunt zien wat je koopt.
 • Voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur.
 • De kerstbomen worden zo verpakt dat je geen naalden in de auto krijgt.
 • Bezorging aan huis is ook mogelijk.**
 • Goed te combineren met een bezoek aan onze kerstshow>>>

Je kerstboom in of nabij Amsterdam thuis laten bezorgen? Het kan voor slechts € 10,-!

Heb jij geen tijd, zin of mogelijkheid om je kerstboom zelf te vervoeren? Geen probleem, wij komen hem gewoon op afspraak bij je bezorgen voor een kleine vergoeding van slechts € 10,-. Dit is echter alleen mogelijk als het afleveradres zich binnen de volgende postcodegebieden bevindt:  

 • 1000 -1109 (Amsterdam en dorpen in de gemeente Amsterdam)
 • 1110 - 1127 (Diemen, Duivendrecht, Schiphol, Landsmeer, Den Ilp)
 • 1160 - 1191 (Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Lijnden, Amstelveen, Nes aan de Amstel, Oudekerk aan de Amstel)

​Uitlevering zal gebeuren op afspraak op 6,7,8,9,12,13,14,15 of 16 december.

Grote kerstbomen laten bezorgen
Grote kerstbomen van meer dan 3 meter kunnen in overleg en tegen andere leveringsvoorwaarden ook buiten deze postcodegebieden worden bezorgd, vraag ernaar in het tuincentrum of stuur ons een e-mail met uw wensen naar [email protected]

Kerstbomen online bestellen en thuis laten bezorgen
Een klein deel van ons kerstbomen assortiment is ook online te bestellen, bekijk het aanbod nu online>>> 

Kerstbomen kopen in of nabij Amsterdam is niet moeilijk, maar welke moet je kiezen?

Blauwspar, Omorika of toch maar een Nordmannspar? Hieronder lees je meer over de verschillender eigenschappen van de verschillende soorten kerstbomen. Welke kerstboom eigenschappen zijn voor jou belangrijk: 

 • De geur?
 • Gemak bij het watergeven?
 • Naalduitval?

Raak je de boom regelmatig aan bij het langslopen of wil je de boom later in de tuin of op het dakterras zetten? Al deze vragen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste kerstboom.

Wil je een kerstboom die lekker ruikt?
Dan moet je absoluut de Blauwspar hebben. “De blauwspar herken je aan de blauwe kleur”, zegt Ron, chef van de kerstboom-afdeling van Osdorp. “Het is een prachtige kerstboom. Let er wel op dat de naalden scherp zijn.

Blauwspar
Latijnse naam: Picea pungens
Beschikbaar: met kluit
Pluspunten: prachtige blauw/grijze tint, moderne uitstraling, weinig naalduitval.
Minpunten: prikkende naalden.
Wil je lang plezier van je kerstboom, zelfs na de kerstdagen?
Denk dan eens aan de Omorika, oftewel de Servische spar. “Deze kerstboom kun je na de kerstdagen gewoon met kluit in je tuin zetten. Zo heb je er nog langer plezier van.” Ook kan de Omorika overleven in een pot op het balkon of op je dakterras tot de volgende kerst!

Servische spar
Latijnse naam: Picea omorika
Beschikbaar: met kluit
Pluspunten: voordelig, kan na de kerst in de tuin geplant worden, mooie traditionele kegelvorm.
Minpunten: prikkende naalden, naalduitval bij droogte.
Ben je op zoek naar een kerstboom die amper uitvalt?
De Nordmann is een prachtige topper met donkergroene naalden, die amper uitvallen. Ron: “Deze boom heeft ook minder scherpe naalden.” Nog een plus voor de Nordmann: de boom is gemakkelijk te versieren. Fijn natuurlijk als je veel kerstversiering hebt. Of als (klein)kinderen je graag een handje willen helpen.

Nordmann
Latijnse naam: Abies nordmanniana
Beschikbaar: met kluit en gezaagd
Pluspunten: mooie diepgroene kleur, natuurlijke uitstraling, weinig tot geen naalduitval, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen doordat de naalden niet prikken.
Minpunten: geen
Een boom waar je niks aan hoeft te doen?
Dan is een kunstkerstboom wat voor jou! De techniek van het produceren van kunstkerstbomen gaat gelukkig met sprongen vooruit! Er wordt tegenwoordig veel aandacht geschonken aan kwaliteit en het realiteits-niveau van de takken. Waar we vroeger nog genoegen moesten nemen met een duidelijke imitatie kerstboom is de nieuwe lijn bomen niet van echt te onderscheiden.

Kunst kerstboom
Handig: kunstkerstbomen worden standaard met standaard geleverd.
Pluspunten: geen naalduitval, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen doordat de naalden niet prikken, ook beschikbaar met geïntegreerde energiezuinige LED lampjes en je kan 'm elk jaar weer gebuiken. 
Minpunten: Bijna geen; geen geur

Bekijk het aanbod kunstkerstbomen nu online>>>

 

 

Kerstboom gekocht? Zo zorg je dat hij lang mooi blijft

Heb je een mooie kerstboom gekocht? Dan wil je er natuurlijk lang van kunnen genieten, met deze tips gaat dat zeker lukken:

 • Laat de kerstboom eerst een paar dagen in een garage, schuur of berging wennen aan iets hogere temperaturen.
 • Plaats je mooie kerstboom niet te dicht bij de verwarming waardoor hij eerder zal uitdrogen.
 • Heb je een kerstboomstandaard waar water in kan, zoals een Baumfix? Vul deze dan ook met water zodat de boom toch wat water binnenkrijgt. 
 • Heb jij een kerstboom met kluit gekocht en wil je hem na de Kerst als tuinplant gebruiken? Geef hem dan meteen een flinke scheut water, daarna heeft de boom aan een klein slokje per dag genoeg.

* Het shoptegoed van € 2,50,- is slechts één dag geldig en wordt alleen geaccepteerd in combinatie met een kerstboom. Het shoptegoed kan worden ingewisseld op kerst- of sfeerartikelen t.w.v. € 2,50 of meer en kan niet als korting op de kerstboom worden gebruikt. Koop jij de kerstboom online dan ontvang je een voucher bij levering. 
** Kerstbomen worden alleen binnen hierboven genoemde postcodes en op een beperkt aantal datums thuisbezorgd. 

Bezoek de webshop