Vandaag open van 09:30 - 18:00

Barbecuepennen & -spitten

Om je stukken vlees perfect te garen zijn barbecuepennen en barbecuespitten ideaal. Met een roterende barbecuespit wordt je vlees egaal bruin en gaar. Ben je op zoek naar...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
64 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Veel verschillende pennen en spitten voor de barbecue

Bij tuincentrum Osdorp vindt je alles voor de barbecue, zodat je zelfs al beginner kunt grillen en braden als een echte grillmaster! In ons assortiment zijn veel specifieke pennen en spitten voor de barbecue te vinden, zoals:

Wij hebben een heel groot aanbod met diverse specifieke pennen en spitten voor de barbecue, dus kijk gerust een rond in onze webshop. Wil je onze pennen en spitten en ons andere barbecuegereedschap liever eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs in ons tuincentrum gelegen in Amsterdam!

Barbecue en barbecuetoebehoren onderhouden

Om ervoor te zorgen dat je barbecue, barbecuepennen en barbecuespitten zo lang mogelijk meegaan is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dit doe je door je barbecue en barbecuegereedschap altijd schoon te maken na gebruik met een grove schoonmaakborstel en geschikte schoonmaakmiddelen. Wil je meer weten over het onderhoud van jouw barbecue artikelen? Vraag dan onze deskundige medewerkers in onze vestiging in Amsterdam voor advies, zij helpen u graag!

Online barbecuepennen en barbecuespitten kopen

In ons assortiment vind je heel veel verschillende barbecuepennen, barbecuespitten en spiesen waarmee jij jouw vleesgerechten perfect gaar en egaal bruin klaarmaakt. Er zijn zoveel verschillende soorten barbecuepennen en barbecuespitten dat we deze niet allemaal op kun noemen. Bekijk ons aanbod barbecuetoebehoren in onze webshop of kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam, waar je ons volledige aanbod barbecues en barbecue artikelen vindt. Tuincentrum Osdorp is goed te bereiken vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Kom langs in ons tuincentrum om waar je ons volledige aanbod barbecuepennen en barbecuespitten kunt bekijken en onze medewerkers je graag helpen bij je keuze!

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven