Vandaag open van 09:30 - 18:00

Vondels kerstballen voor een exclusieve kerst

Het trendy Nederlandse merk Vondels maakt een einde aan saaie kerstversiering. Met hun exclusieve kerstballen en -ornamenten maken ze kerst persoonlijker en leuker. Geen vorm of onderwerp is te gek voor Vondels. Van macarons tot piano's en van flamingo's tot nijntje. Alle ornamenten van Vondels zijn vakkundig gemaakte kunstwerkjes. Met de mond geblazen en met de hand geschilderd. Elk ornament is uniek en zo ben jij gegarandeerd van een prachtige kerst dit jaar! Het is te veel om allemaal op te noemen, dus we houden het hier op 3 bijzondere thema's. Maar, kom vooral eens langs bij ons in tuincentrum Osdorp in Amsterdam om de gehele collectie te bekijken!

Vondels exclusieve kerstballen bij tuincentrum Osdorp

Sparkles from Amsterdam

Het motto van Vondels legt de nadruk op glitter en glamour met 'sparkles' from Amsterdam. Dit onderwerp komt dan ook sterk naar voren in de collectie exclusieve kerstornamenten. Waan jezelf tot de jetset met deze pareltjes.

Champagnefles

Hond in handtas

Lippenstift

The need for speed

Heb jij net als Max Verstappen of Tom Cruise in Top Gun ook de 'need for speed'? Kijk dan eens naar de volgende artikelen van Vondels. 100% geschikt voor snelheidsduivels en durfals.

Racewagen

Straaljager

Scooter

Klassieke Hollandse keuken

De Nederlandse keuken staat niet per sé bekend om zijn gastronomische hoogstandjes. Toch weten wij Hollanders wel beter. Er gaat niets boven een echte tompouce, stroopwafel, kroket, hagelslag op brood, rauwe haring of beschuit met muisjes! Smul je lekker mee?

Tompouce

Beschuit met muisjes

Kroket

Vondels exclusieve kerstballen bij tuincentrum Osdorp

Heb je nog geen genoeg gekregen van alle exclusieve kerstornamenten van Vondels? Kom dan vooral langs in ons tuincentrum om de gehele collectie te bekijken. Naast Vondels hebben we natuurlijk nog veel meer exclusieve kerstballen waar jij dit jaar je kerstboom extra door kunt laten opvallen. Wil je het plaatje verder aanvullen met een kerstboom piek, of met kerstslingers, ook dan zit je bij tuincentrum Osdorp helemaal goed!

Wil je meer nieuws of inspiratie?

 Volg ons op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor planten binnen en buiten

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Aanbevolen producten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven