Vandaag zijn wij gesloten

Hoe ruikt jouw lente? Test de 5 lentegeuren van Bridgewater

Hoe ruikt jouw lente? Test de 5 lentegeuren van Bridgewater

Vraag: Hoe ruikt jouw lente? Is het de geur van net gemaaid gras, of van hyacinten in een vaas? Met geurzakjes kun je je huis nu al heerlijk laten ruiken naar de lente. Het merk Bridgewater heeft vijf interieurparfums -geurzakjes, geurkaarsen en waxbars- die helemaal bij de lente horen. Welke kies jij?

 

Tickled pink
Zachtroze is een typische kleur van de lente. De combinatie van rode bes, frisse appels, lindebloesem en viooltjes geeft je thuis precies die romantische sfeer die zo bij de lente past.

 

Sea grass 
Het ruizen van de wind door het duingras, het geluid van de golven en je voeten in het rulle zand. Met deze frisse geur breng je het gevoel van het strand en de zee heel dichtbij.

 

Spring dress 
Wilde bloemen plukken, picknicken in het gras. Met deze lichte en frisse geur Spring dress zie je het meteen voor je. Spring dress is een mengsel van verschillende geuren: pioen, magnolia, citrus en warme mahonie.

 

White cotton 
Een waslijn vol witte was tijdens een zonnige dag. Die geur haal je in huis met White Cotton. Een geur die niet alleen geschikt is voor de lente, maar het hele jaar door goed te gebruiken is.

 

Party Blooms 
Het ideale plaatje van de lente: een gedekte tafel onder een boom vol bloesems. Tijd om de lente met vrienden en familie te vieren. Dit frisse geurzakje past daar helemaal bij. Party Blooms ruikt een beetje kruidig met patchouli, jasmijn en cederhout.

 

Welke geur past precies bij jouw gevoel van de lente?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven