Vandaag open van 09:30 - 18:00

Zijden bloemen, ideaal voor je bruidsboeket

Zijden bloemen, ideaal voor je bruidsboeket

Geen uitgebloeide bloemen meer, maar zijden bloemstukjes die nooit verleppen. Niet zo heel vreemd dat kunstbloemen favoriet zijn als bruidsboeket.

Je wilt het liefst 'die ene dag' zo lang mogelijk blijven herinneren. Maar na een paar dagen zit je al met een boeket van verlepte bloemen. Dat gebeurt niet met een zijden bruidsboeket. Je kunt kiezen uit prachtigste combinaties; van zachtroze of gebroken-witte rozen, een enkele orchidee, een indrukwekkende hortensia of een uitbundige pioenroos.

Zijden rozen tot gipskruid
Bijna elk bloemensoort is te krijgen als kunstbloem, en dan ook nog in verschillende kleurschakeringen. Of je nu van dieprode rozen houdt, van gipskruid, tulpen of subtiele witte bloempjes aan een tak. Je kunt ook combinaties samenstellen, van bloemen, groen en takjes.

Zijden bruidsboeket: ook voor in je huis
Als je kiest voor zijden bloemen, gaat het feest ook door na je bruiloft. Wat is nou leuker om je zijden bruidsboeket een mooie plek te geven in je huis? Enkele bloemen combineren prima met kunsttakjes, een mooi vol boeket staat mooi op tafel. Of op je nachtkastje. Pure romantiek!

Heb je advies of inspiratie nodig over welk bruidsboeket goed bij jouw trouwjurk past? Onze medewerkers op de zijde-afdeling helpen je graag verder!

 

P.s. In de volksmond noemen we deze kunstbloemen en planten 'Zijden bloemen'. Uiteraard zijn deze niet-van-echt-te-onderscheiden bloemen tegenwoordig niet meer van Zijde gemaakt.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven