Vandaag open van 09:30 - 18:00

Stappenplan Sfeervolle Paasdecoratie

Stappenplan Sfeervolle Paasdecoratie

Je huis op z’n paasbest? Maak in een handomdraai deze sfeervolle Paasdecoratie uit onze folder. De folder nog niet gezien? Bekijk 'm online op osdorp.nl/folders

Stap 1
Zorg dat je alle materialen die je wilt gebruiken bij de hand hebt. Wij hebben gebruikt:  (glazen) eieren, vaas van gerecycled glas, berkentakken in koperkleur, schelpenzand, veren en katoendraad. Uiteraard zijn alle materialen te koop in ons tuincentrum maar soortgelijke materialen zullen ook voldoen.

Stap 2
Vul de vaas met een laag schelpenzand en verdeel de koperkleurige berkentakken over de vaas. Plaats de berkentakken zodanig dat je een zo breed mogelijke ‘boeket’ krijgt en start met decoreren.

Stap 3
Het leuke van deze glazen eieren is dat er nog één meter woldraad aan zit. TIP: wikkel het woldraad om een tak heen. Zo krijg je een leuk speels effect.

Stap 4
Maak er vooral je eigen creatie van. Wij hebben de berkentakken vol gehangen met eieren en veertjes. En tenslotte een zelf gemaakte mini-vlaggenlijn om de hals van de vaas gehangen.

Stap 5
Ook leuk: Gebruik een heleboel witte potjes, vaasjes en kommetjes en plaats ze in een ei-vorm. Vul de vaasjes etc. met verse bloemen, mini-plantjes, eieren, veertjes en berkentakjes voor een hippe frisse paasstyling. Fijne Paasdagen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven