Vandaag open van 09:30 - 18:00

Stappenplan Sfeervolle Paasdecoratie

Stappenplan Sfeervolle Paasdecoratie

Je huis op z’n paasbest? Maak in een handomdraai deze sfeervolle Paasdecoratie uit onze folder. De folder nog niet gezien? Bekijk 'm online op osdorp.nl/folders

Stap 1
Zorg dat je alle materialen die je wilt gebruiken bij de hand hebt. Wij hebben gebruikt:  (glazen) eieren, vaas van gerecycled glas, berkentakken in koperkleur, schelpenzand, veren en katoendraad. Uiteraard zijn alle materialen te koop in ons tuincentrum maar soortgelijke materialen zullen ook voldoen.

Stap 2
Vul de vaas met een laag schelpenzand en verdeel de koperkleurige berkentakken over de vaas. Plaats de berkentakken zodanig dat je een zo breed mogelijke ‘boeket’ krijgt en start met decoreren.

Stap 3
Het leuke van deze glazen eieren is dat er nog één meter woldraad aan zit. TIP: wikkel het woldraad om een tak heen. Zo krijg je een leuk speels effect.

Stap 4
Maak er vooral je eigen creatie van. Wij hebben de berkentakken vol gehangen met eieren en veertjes. En tenslotte een zelf gemaakte mini-vlaggenlijn om de hals van de vaas gehangen.

Stap 5
Ook leuk: Gebruik een heleboel witte potjes, vaasjes en kommetjes en plaats ze in een ei-vorm. Vul de vaasjes etc. met verse bloemen, mini-plantjes, eieren, veertjes en berkentakjes voor een hippe frisse paasstyling. Fijne Paasdagen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven