Vandaag open van 09:30 - 18:00

Lemax kerstdorp: de grappigste figuurtjes

Lemax kerstdorp: de grappigste figuurtjes

Het Lemax kerstdorp staat ook weer dit jaar bol van de gezelligheid. Taarten worden gebakken, kinderen sleeën en schaatsen, de knusse huisjes zijn sfeervol verlicht. Maar... wist je ook dat heel wat grapjes zijn verwerkt in het Lemax kerstdorp? Tip: leuke speurtocht voor de kinderen! 

Kat in ijssalonSlagroom op je ijs: niet alleen kinderen smullen daarvan. In het Lemax kerstdorp gooit deze bijzondere rode kat al de charmes in de strijd, hopend op een likje room.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasberen in lemax kerstdorp

Denk je als hond dat er een grote zak met hondenbrokken voor je klaar ligt, duikt een stel wasberen in je voer! Iemand die de wasberen kan wegjagen - please?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lemax kerstdorp 2017 hondenwassalonEen roze badjas, een blauw kapje: niets is genoeg in de hondenwassalon in het Lemax kerstdorp. De honden zitten geduldig te wachten op hun wasbeurt, zodat ze straks helemaal fris aan het kerstdiner kunnen beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koekemannetje in lemax kerstdorpAlleen maar mensen en dieren in het kerstdorp van Lemax? Nee hoor, je vindt hier ook de koekemannetjes- en vrouwtjes. In hun speciale dorp, met huisjes van koek, winkeltjes van koek, met ramen en daken van room en glazuur. O ja... niet vergeten: ook het paard is van koek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefde in lemax kerstdorpLiefde in het Lemax kerstdorp: je hoort de kinderen al proesten. Alleen even snel een kus geven kan nog wel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je ook grappige details gevonden in het Lemax kerstdorp? Laat het ons weten! Of doe nog wat extra inspiratie op. Een mooi overzicht van het Lemax kerstdorp 2017 vind je hier.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven