Vandaag open van 09:30 - 18:00

5 opvallende moestuintrends

5 opvallende moestuintrends

Een lapje grond is niet meer nodig als je aan de slag wilt met je moestuin. Steeds meer bijzondere groenten en kruiden kun je zelf kweken in potten, bakken en jute zakken. De leukste ideeën op een rij!

 

 

 

 

Seeds & Tomato: pimp je tomaten

Alleen maar rode tomaten? Niet bij Seeds & Tomato! Hier vind je peervormige gele tomaten (Yellow Pearshaped) en roze tomaten (Pink Thai Egg) in mooie jutte zakken. Je kweekt je tomaten zelf en door de bijzondere rassen is het resultaat sowieso indrukwekkend.

Green Kitchen: smaakmakers

Hou je van pittige kruiden? Of ben je dol op Italiaans? Green Kitchen heeft de specifieke kruiden die passen bij jouw smaak verzameld in een kweekset. Zo heb je kruiden voor de ‘Mexican kitchen’ en je kunt zelfs kiezen voor ‘high tea’; een kweekset voor je eigen thee.

Knip & eet: spruitgroente in pot

Supergezond en ook nog eens erg lekker: spruitgroente, oftewel kiemgroente. Als de plantjes net groeien, knip je ze af voor op brood of in de salade. Knip & eet brengt verschillende spruitgroente in een mooi glazen potje. Je vult het potje met water, giet het teveel af en binnen 6 dagen kun je oogsten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buzzy: groente op kleur

Voorliefde voor een specifieke kleur? Buzzy brengt verschillende kweekpotjes met zaden in één kleur. Dus hou je van oranje? Dan kweek je toch oranje paprika’s, wortels en oranje tomaten?

Garden @ Home: wondergrond

Pokon stekgrond is natuurlijk ideaal voor je eigen kweekgroenten en kruiden. Maar als je geen zin hebt in sjouwen met zakken aarde, zijn de ‘Cocopress zaaigrond tabletten’ van Garden @ Home een ideale oplossing. Je legt de tablet in een schaaltje en giet er water bij. Binnen vijf minuten heb je 150 cc potgrond. Precies genoeg voor het zaaien van je eerste zaadjes!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven