Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kerstverlichting voor je kerstboom: de beste keuzes

Kerstverlichting voor je kerstboom: de beste keuzes

Pak jij straks flink uit met de kerstboom? Vergeet ook de verlichting voor je kerstboom niet, we zetten de beste keuzes voor je op een rij.

 

Voor subtiel licht in je kerstboom

De goedkoopste oplossing. Geeft jouw ideale kerstboom vooral wat sfeerverlichting? Dan is een strengverlichting de beste keuze. Deze lijkt het meest op het ouderwetse idee van kaarsjes in je boom. Met een streng krijg je 800 lampjes op een ‘draad’ van 30 meter. Je wikkelt de lampjes dan bijna twee keer om de hele boom heen. Een andere optie is de draadverlichting met led - in heel veel kleuren verkrijgbaar. Deze draden drappeer je als het ware over de boom heen: je begint bij de top en eindigt onderaan.

Wil je licht in je kerstboom, maar niet teveel?

Microcluster is iets duurder in aanschaf. Met microcluster krijg je 800 lampjes op 16 meter. Dan zijn er dus meer dan met de streng-verlichting, maar je hebt wel meer meters nodig om een complete boom te vullen. Hier heb je om de paar centimeter een ledlampje.  Voordeel van microcluster is dat de lampjes in veel kleuren zijn te krijgen en de boom meteen vult met licht. 

microcluster verlichting

Kan je kerstboom niet licht genoeg zijn?

Pak uit met clusterverlichting! Hier heb je 786 ledlampjes op een streng van 4,5 meter. Voor een gemiddelde boom moet je dus wel meer strengen gaan kopen. Je kunt ook kiezen voor 'flashing led'; honderden fonkelende lichtjes voor in de je kerstboom. Zo weet je zeker: met zo’n kerstboom maak je de donkere dagen in december een stuk lichter.

cluster kerstverlichting

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven