Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kinderkerstballen voor de kleintjes!

Kinderkerstballen voor de kleintjes!

De eerste kerst voor je kind? Dat vier je met een speciale baby’s-eerste-kerst-kerstbal voor in de kerstboom. En voor oudere kinderen, zijn er prachtige kinderkerstballen. Wat dacht je van Minions en Frozen kerstballen, soms zelfs met geluid!

 

Kerstballen voor baby’s

De eerste kerst is natuurlijk heel speciaal. Elk jaar zijn onze ‘baby first christmas’ kerstballen dan ook enorm populair. Deze keer vind je bij ons ook zachtblauwe en roze sokjes die je in de boom kunt hangen. Of zachte knuffeltjes, zoals muisjes, aapjes, eendjes en hertjes. Ook leuk om na de kerst nog van te genieten!

knuffel in je kerstboom

Kerstballen voor dreumes

Voor kindjes die net iets ouder zijn, hebben we speciale kerstballen. Zo zijn er exemplaren met Kangeroo van Winnie de Pooh, vind je hier een zoete berenbal, een sneeuwbal met leeuw en een mooi kerstbal met uiltje. En wil je echt iets opvallends? Dan moet je het zachtroze schommelpaardje met beertje niet missen!

 

kerstbal met uil tuincentrum osdorp

 

Kerstballen voor Disneyfans

Zijn je kinderen iets ouder? Laat hen dan zelf de kerstballen bewonderen uit de Disney-collectie! Je vindt Anna uit de enorm populaire film Frozen, en ook Olaf. Ook de andere grote klassiekers hebben een eigen kerstbal. Wat dacht je van de kleine zeemeermin of Assepoester? En voor de jongens: Cars als kerstbal!

Frozen kerstbal tuincentrum osdorp

Minions kerstbal tuincentrum osdorp

Kerstballen voor stoere jongens en meisjes

Voor wie flink wil uitpakken: vergeet dan ook de Minions-kerstballen niet. De kleine gele mannetjes vind je terug als ‘kerstbal’ met een kersttrui aan, bontmuts en snoepgoed. En ze maken zelfs geluid! Dat wordt pas gezellig, deze kerst!

Elmo voor kinderen

Voor jongens en stoere meiden zijn er nog meer kerstballen. Je vindt er klassieke treintjes in verschillende kleuren en een politiewagen. Is je kind dol op Sesamstraat? Dan mag Elmo niet ontbreken, bovenop een stapel cadeaus! 

elmo in de kerstboom tuincentrum osdorp

Nog meer bijzondere kinder-kerstballen vind je op onze kerstafdeling, vlakbij het restaurant. Tip: combineer het kerstshoppen met een kop koffie in het restaurant. Bij het restaurant kunnen kinderen heerlijk spelen in het klimtoestel. Of ga daarna naar de kerstafdeling voor de  'plukbomen', waar je zelf de kerstballen voorzichtig uit kunt plukken! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven