Vandaag open van 10:00 - 17:00

De leukste cadeaus voor je huisdier op dierendag!

De leukste cadeaus voor je huisdier op dierendag!

Zet jij je huisdier dinsdag in het zonnetje? We hebben een paar verrassende cadeau-tips op een rij gezet, voor al de lieve honden, katten, cavia’s en vogels!

 

Voor de kat

Raptor: elektronisch speeltje voor je kat
Raakt je kat niet uitgespeeld? Rent hij of zij het liefst achter balletjes aan? Dan doe je je kat zeker een groot plezier met de ‘Raptor’; een elektronisch speeltje. Een pluimpje met veertjes aan een hengel wordt rondgedraaid door een motortje. Je kat kan naar hartelust achter het speeltje aan springen. Wees niet bang dat je kat oververmoeid raakt. Na een kwartiertje stopt de Raptor automatisch. Je kunt de snelheid regelen en de Raptor is programmeerbaar tot twee uur speelplezier. Ook verkrijgbaar met een draaiende ‘laserstraal’.

Curver Cozy Pet Bed: stijlvolle slaapplek
Ben je op zoek naar een mooie kattenmand? Dan is de Curver Cozy Pet Bed een leuke optie. De kattenmand heeft een gevlochten buitenkant, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo heeft jouw kat een heerlijk nestje om te slapen en jij hebt een mooie mand die het ook prima doet in je interieur!

 

Voor de hond

Safety Gear Collar: ideaal voor donkere dagen
Lekker, naar buiten! Weer of geen weer, je trouwe viervoeter wil graag buiten avonturen beleven. Zorg ervoor dat je hond ook zichtbaar is als het ’s ochtends en ’s avonds donkerder wordt. De Safety Gear Collar is dan een originele must-have. De halsband laad je op via usb en geeft helder led-licht. Of je nu een grote of een kleine hond hebt: de buigzame lichtbuis kun je op maat knippen.

Kong: dubbel speelplezier
Overdag wachten tot het baasje terugkomt: het kan zo saai zijn voor de hond. Zorg voor wat leuke speeltjes, zoals de klassieke ‘Kong’. De Kong is van stevig rubber gemaakt, waardoor het speeltje lang mee gaat. De binnenkant kun je vullen met hondensnoepjes of ander lekker. Goed voor de tanden, en een feestje om mee te spelen: de kong kan alle kanten opstuiteren.

 

Voor cavia en konijn

Weiderol: huis om op te eten
Geef je knaagdier een eigen huis om op te eten! Met de weiderol – ook verkrijgbaar als hokje- is dat mogelijk. De rol bestaat uit ruwe vezels, belangrijk voor een goede spijsvertering. Behalve dat het heerlijk knagen is voor je cavia en je konijn, is het ook nog een leuk speeltje om in te verstoppen. De weiderol is in verschillende maten verkrijgbaar, net als het huisje.

Groentenpunt: schoon voer
Groente hoort op het menu van knaagdieren. Maar vaak zijn slablaadjes, of stukjes tomaat niet zo fris meer als de groente in een bakje ligt. Voor je het weet is de groente verdwenen tussen het zaagsel of stro. Met een groentenpunt voorkom je dat. Een groentenpunt is een metalen ‘netje’, waar je de groente in doet. Het netje hang je op in de kooi. De groentenpunt heeft een belletje. Zo weet je konijn of cavia meteen wanneer het etenstijd is!

 

Voor de Hamster

Meelwormen: smullen voor je hamster
Waar je je hamster echt een plezier mee doet? Met meelwormen! Hamsters zijn namelijk alleseters. Dat betekent dat ze naast groente en fruit ook dol zijn op vlees. Hamsters hebben dierlijk eiwit nodig. Soms kun je levende meelwormen krijgen, maar Puik levert meelwormen als gedroogde snacks keurig in een bekertje.

 

Voor de konijn, cavia en hamster

Back-2-nature: papieren korrels als bodembedekker
Voor de dierenliefhebbers die een konijn, cavia of hamster in huis hebben, is het altijd even zoeken naar een goede bodembedekker. Kies je voor zaagsel, houtsnippers of gerecycled papier? Back-2-nature bodembedekker wordt steeds populairder. De papieren korrels nemen veel vocht op en beheerst de luchtjes. Ook een voordeel: de korrels blijven niet kleven in de vacht van je konijn of cavia.

 

Voor vogels

Vitakraft Crunchy Swing: lekker schommelen
Vogels vinden het heerlijk om te spelen. Met de Vitakraft Crunchy Swing zorg je daar absoluut voor. De schommel bestaat uit houtjes, omhuld met zaadjes, die het dier vervolgens al klimmend en klauterend kan oppeuzelen. Uren speelplezier!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven