Vandaag open van 09:30 - 18:00

Blog: Vrolijke Voorjaarsbloeiers

Tags:

Grote plantenbakken vol vrolijke bloeiers: een goed begin van de zomer! Heb je ook zin in meer kleur in je tuin of op je balkon? De prachtige plantenbakken vol zomerse bloemen staan al voor je klaar!

De winter hebben we nu wel gehad. Het is tijd voor meer kleur op je dakterras, in je tuin of op je balkon. Of je nu op zoek bent naar geraniums, de mooiste roosjes, bosviooltjes of petunia’s: we hebben de planten voor je al in bakken gezet.

Grote plantenbak met bloembollen
We combineren kleurige bloemen met een paar vaste planten. Ook vind je grote manden vol narcissen of krokussen voor een echt lente-gevoel. Of kom eens kijken naar onze bakken vol kruiden. Handig voor als je verse kruiden uit eigen ‘tuin’ nodig hebt. Wat je ook kiest: met een plantenbak vol bloemen, bollen of kruiden haal je meteen de zon in huis.

Zelf aan de slag met plantenbak
Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. We hebben veel verschillende soorten plantenbakken. Van gevlochten manden tot design-bakken. En je raakt niet uitgekeken op onze plantenafdeling. Kom dus langs in ons tuincentrum voor inspiratie. En mocht je even advies nodig hebben, onze medewerkers helpen je graag op weg.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven