Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Bloembollen

Bent u op zoek naar bloembollen om uw tuin een kleurrijke aanvulling te geven? Bij Tuincentrum Osdorp vindt u een ruime collectie van verschillende bollen en zaden. Wanneer u op zoek bent naar lentebloeiers kunt u deze het beste vóór de eerste vorst in uw tuin planten. Bollen zoals narcissen komen pas tot bloei na een winter in de grond. U zult dan in het voorjaar kunnen genieten van kleurrijke bloemen.

Bloembollen kopen voor uw tuin

Er zijn ook bloembollen die later in het jaar pas tot bloei komen. Deze kun je ook in het vroege voorjaar planten. De meeste bollen plant je het beste drie keer dieper dan de bol hoog is met de punt omhoog. Zo komt de stengel aan de bovenkant er uit en maakt u het gemakkelijk voor de plant om op te komen. Met een mix van verschillende soorten bollen kunt u bijna het gehele jaar genieten van kleurrijke bloemen in de tuin. De meeste bollen kunt u opgraven wanneer ze uitgebloeid zijn en bewaren voor het volgende seizoen.

Ontdek het assortiment van Tuincentrum Osdorp

Bij Tuincentrum Osdorp vindt u veel verschillende soorten bloembollen en zaden. Meestal staat er aangegeven wat de beste tijd is om de bollen te planten. Wilt u nog meer informatie over de bollen, dan kunt u het altijd aan een van onze medewerkers vragen. Zij zijn u graag van dienst! Kom daarom gerust een keertje langs in ons tuincentrum, we zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit een groot aantal regio’s!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven