Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Bestrating

Met nieuwe bestrating kunt u uw tuin snel een andere uitstraling geven. Handig wanneer u op uw huidige tuin een beetje bent uitgekeken. Ook kan de juiste bestrating uw tuin groter laten lijken. Het is maar net wat u wilt! Bij Tuincentrum Osdorp vindt u veel verschillende soorten tegels en stenen voor in uw tuin, maar ook voor een oprit hebben we geschikte materialen.

Verschillende materialen bestrating

Wat voor uitstraling u krijgt is afhankelijk van het materiaal waar de bestrating van is gemaakt. Ook de afwerking heeft invloed op de uitstraling van uw sierbestrating. Zo heeft een ruwere afwerking van de tegels een natuurlijkere uitstraling dan glad afgewerkte tegels. Deze strakke tegels zorgen voor een moderne uitstraling. Wat u kiest is dus afhankelijk van het effect wat u wilt bereiken. Vindt u de strakke tegels mooi, maar wilt u een wat speelser effect creëren? Kies dan voor een wildverband. Hierbij maakt u gebruik van verschillende tegelgroottes, waardoor de tegels niet recht naast elkaar liggen, maar steeds weer verspringen.

Andere soorten bestrating

Wanneer u een tuinpad of een oprit wilt aanleggen kunt u ook voor andere materialen kiezen. Door de zware belasting van een oprit, zult u bepaalde tegels niet kunnen gebruiken, omdat deze niet sterk genoeg zijn. Daarom is het belangrijk om bij de aankoop van uw bestrating hierop te letten. Het is ook mogelijk om grind te gebruiken voor uw pad of oprit. Siergrind ziet er vaak gezellig uit en heeft een leuk effect in uw tuin. Daarnaast hoort u mensen ook snel aankomen. Laat u door onze medewerkers adviseren over de eigenschappen van onze bestrating en kom langs in onze vestiging!

Bestel bestrating online

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven