Vandaag open van 10:00 - 17:00

Heat deflectors

Voor elke kamado barbecue is er wel een heat deflector te vinden op de barbecue afdeling van tuincentrum Osdorp. Van verschillende merken en in verschillende maten, en ze...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
21 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Heat deflectors in verschillende maten

Een heat deflector plaats je tussen het vuur en het eten, zodat je ook indirect kan grillen. Het zorgt voor een oven effect en daarnaast zal er geen vet meer in het vuur vallen, waardoor er minder vlammen ontstaan. Een onmisbare techniek voor je kamado barbecue! Woon jij in Bloemendaal, Aalsmeer of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp of bekijk een deel van het assortiment hier online.

Voor elke kamado barbecue een heat deflector

Door de enorme populariteit van keramische barbecues zijn er veel verschillende merken beschikbaar. Laten wij nou voor bijna al deze merken een geschikte heat deflector hebben! Bij tuincentrum Osdorp vind je heat deflectors van onder andere de volgende merken:

Verschil tussen pizzasteen en heat deflector

Hoewel heat deflectors en pizzastenen allebei zijn gemaakt van keramiek, zit er in het gebruik een verschil. Een pizzasteen leg je op je bovenrooster, om hierop een pizza te bakken. Bij het gebruik van een pizzasteen is het nodig om óók een een heat deflector te gebruiken, om je kamado barbecue zo om te toveren tot echte pizzaoven. Er zijn pizzastenen die ook te gebruiken zijn als heat deflector en vice versa, maar wij raden aan ze in het gebruiken ervan toch uit elkaar te houden.

 

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste barbecue-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven