Vandaag open van 09:30 - 18:00

Pizzastenen

Met een pizzasteen maak jij echte pizza’s met de authentieke smaak. Pizzastenen zijn speciale bakplaten voor pizza’s, vaak gemaakt van keramiek, steen of vuur...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
36 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Pizzasteen voor de barbecue

Een pizzasteen als barbecue accessoire geeft je meer mogelijkheden en zorgt ervoor dat jij meer kunt klaarmaken dan gegrilde groenten en vlees. Doordat ze hoge temperaturen kunnen weerstaan, gaan pizzastenen lang mee en kun je ze gerust gebruiken met diverse barbecues, zoals gasbarbecues en houtskoolbarbecues. In ons assortiment vind je onder andere:

  • Ronde pizzastenen;
  • Vierkante pizzastenen;
  • Pizzastenen met handvatten;
  • Keramische pizzastenen;
  • Pizzastenen met pizzasnijder.

Onze barbecues en barbecue accessoires zijn van topmerken als Weber, Own Grill, Barbecook, OutdoorChef en The Bastard.

Waarom pizza’s bakken met een pizzasteen?

Een pizzasteen zorgt voor een meer constante temperatuur in jouw oven of barbecue, zodat je de pizza korter kunt bakken en hij lekker krokant blijft. Je gebruikt de pizzasteen door deze in de oven of op de barbecue te leggen wanneer deze opwarmt en wacht dan tot je oven of barbecue volledig is voorverwarmd. Bak de pizza hetzelfde als normaal, maar wel iets korter. Wanneer je een pizzasteen gebruikt, zul je merken dat je pizza krokanter wordt en niet te droog. Pizzastenen zijn een ideale aanvulling op jouw barbecue of voor je oven. Denk na of je liever een pizzasteen met handvatten of zonder handvatten gebruikt en kies dan de geschikte pizzasteen voor jou!

Online pizzasteen kopen of in Amsterdam

Je vindt ons ruime assortiment pizzastenen in onze webshop of in ons tuincentrum in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp in Noord-Holland is goed te bereiken vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Onze medewerkers helpen je graag met het kiezen van de beste meubels en accessoires voor jouw huis en tuin! Kom dus langs in tuincentrum Osdorp of bekijk ons volledige aanbod pizzastenen online!

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven