Vandaag open van 09:30 - 18:00

Barbecuekleding

Om de barbecue ervaring helemaal compleet te maken, kan barbecuekleding natuurlijk niet ontbreken. Met een echt lederen barbecueschort waan jij je een echte grill chef en...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
28 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Van barbecueschorten tot barbecuewanten

Niet alleen vindt je bij ons een uitgebreid aanbod barbecueschorten, van goedkope tot luxe barbecueschorten, maar ook diverse barbecuehandschoenen en barbecuewanten om je handen te beschermen tijdens het maken van diverse culinaire hoogstandjes op de barbecue. In ons assortiment barbecuekleding vindt je:

  • Barbecueschort;
  • Barbecuehandschoenen;
  • Barbecuesloof;
  • Barbecuewanten;
  • Barbecuehanddoeken.

Barbecueworkshops in stijl

Met deze barbecuekleding zie je er al uit als een echte grillmeester, nu alleen de barbecuetechnieken nog onder de knie krijgen. Wil jij nou meer kunnen grillen dan een simpele burger en grilltechnieken leren van de echte barbecuechefs? Dan is een echte Weber barbecueworkshop zeker iets voor jou! Onder het genot van een hapje en een drankje leer jij unieke gerechten maken die jouw vrienden en familie zeker versteld laten staan! Geef ook eens een barbecueworkshop cadeau. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Zo ga jij voorbereid de zomer in. Draag naar deze workshop natuurlijk ook jouw eigen barbecueschort, dat is pas echt een unieke ervaring!

Barbecuekleding online kopen of in Amsterdam

Ons assortiment barbecueschorten, barbecuehandschoenen en barbecuesloven vindt je online in onze webshop, maar ook in ons tuincentrum in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp in Noord-Holland is goed te bereiken vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Bezoek tuincentrum Osdorp en pas onze luxe barbecueschorten waarmee jij in stijl het barbecueseizoen ingaat!

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven