Vandaag open van 09:30 - 18:00

Barbecue workshop

De barbecue workshops van tuincentrum Osdorp in Amsterdam zijn sinds de start uitermate populair. In de loop der jaren hebben we verschillende barbecuefans mogen ver...

Lees meer
Filters Sluiten
Geen producten gevonden

Wat houdt de barbecue workshop in?

Tijdens een gezellige barbecue workshop bereid jij met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een hapje en een drankje heerlijke barbecuegerechten, waarbij:

  • Een echte grill chef diverse barbecuetechnieken laat zien;
  • Er enkel gebruik wordt gemaakt van topproducten;
  • Je leert voortreffelijke gerechten maken. De barbecue workshops zijn voor de griller die meer wilt dan de standaard burger.

Er zijn workshops op verschillende niveaus te volgen, van beginnende griller tot doorgewinterde roker, er is dus voor iedereen een leuke workshop tot ware grillmeester! Reserveer jouw barbecue workshop nu online en geniet alvast van een heerlijk barbecue jaar!

Weber barbecue workshops

De Weber barbecue workshops van de Weber Grill Acadamy worden wereldwijd gegeven. De Weber barbecue workshops zijn in verschillende prijsklassen boeken en leren je geweldige barbecuegerechten maken op een echte Weber barbecue, van vlees en vis tot groenten en cake. Leerzaam, gezellig en smakelijk, dat zijn de BBQ workshops van Weber! De workshop duurt ongeveer drie uur en na afloop krijg je een echt CBW grillcertificaat. Wil jij nou ook leren grillen van de besten? Boek dan een Weber barbecue workshop.

Barbecue workshop cadeaukaart

Een barbecue workshop volgen is leuk en lekker, geef er dus eens een cadeau! Een BBQ workshop: Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Geef deze ervaring cadeau en laat vrienden en familie genieten van een barbecue-ervaring in de lentezon, zodat zij de hele zomer lang heerlijke gerechten kunnen bereiden. Je ontvangt de barbecue workshop cadeaukaart in een mooie geschenkverpakking, waarmee je online of in onze winkel een datum kunt boeken voor de workshop. De cadeaukaarten zijn beschikbaar voor de €69,- barbecue workshop en de €79,- barbecue workshop, waarmee kunt leren grillen op een gewone of een keramische barbecue.

Online BBQ workshop boeken

Tijdens een barbecue workshop leer je barbecueën van de beste. Je krijgt uitleg over de gerechten die je gaat maken en leert de fijne kneepjes van het grillen op een echte Weber barbecue. Boek een barbecue workshop voor jou of iemand anders met een barbecue workshop cadeaukaart via onze webshop en geniet van een leuke avond met veel lekkers.

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven