Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Sierbestrating kopen

Sier Bestrating waalformaat tuincentrum OsdorpWilt u sierbestrating kopen voor uw tuin? Dan bent u van harte welkom bij Tuincentrum Osdorp. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bestrating voor uw tuin. Bij ons kunt u vele soorten sierbestrating kopen, zowel in onze webwinkel als in ons tuincentrum in Amsterdam!

Soorten sierbestrating voor uw tuin

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten stenen. Van verschillende soorten natuursteen tot gebakken bestrating zoals abbeystones. Welke steensoort u kiest hangt natuurlijk af van het effect dat u in uw tuin wilt bereiken. Bij bestrating denkt u misschien al gauw aan grijs, maar we hebben ook bestrating in andere kleuren beschikbaar. Enkele populaire bestratingen voor uw tuin: 

Beton tuintegels
Tuincentrum Osdorp heeft een ruim aanbod aan tuin-en terrastegels van beton. De betonnen tuintegels zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Denk daarbij aan tegels van 50x50, 60x60 en 80x80. Ook de dikte varieert van 4 t/m 6 centimeter. De tuintegels zijn onder andere van het merk Excluton en het merk Gardelux. Bestel de betonnen tuintegels snel en eenvoudig online of bezoek ons tuincentrum in Amsterdam. 

Natuursteen terrastegels
Ons assortiment natuursteen is een absolute aanrader om te komen bekijken. We hebben de mooiste terrastegels van natuursteen in ons assortiment. Diverse soorten, maten en kleuren: 

  • Granieten tegels
  • Hardsteen tuintegels
  • Kwartsiet tuintegels
  • Leisteen tuintegels
  • Vijverranden

Sierbestrating kopen bij TC Osdorp te Amsterdam, bijvoorbeeld: Salentino 20x30x6 strak bontSierbestrating kopen van hoge kwaliteit

Het kopen van sierbestrating heeft veel invloed op de uitstraling van uw tuin. Daarom is het belangrijk om er niet alleen op te letten dat de sierbestrating er mooi uitziet, maar ook of deze lang mooi blijft. Daarom kunt u bij ons alleen sierbestrating kopen van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen onder andere bestrating van Exclution. Tegelijkertijd is onze sierbestrating scherp geprijsd, zodat het binnen ieders bereik ligt om een droomtuin aan te leggen. Is uw terras helemaal klaar? Maak uw tuin dan af met tuinmeubelen en geniet op warmte avonden van een gezellige barbecue. 

Populaire sierbestrating 

De favoriete van onze klanten zijn onder andere: 

Sierbestrating kopen bij Tuincentrum Osdorp

Wilt u sierbestrating kopen om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven? Breng dan snel een bezoek aan Tuincentrum Osdorp in Amsterdam! U kunt de sierbestrating ook kopen in onze webwinkel. Wij zorgen ervoor dat het bij u thuis geleverd wordt. Op deze manier hoeft u zelf niet alle stenen te vervoeren. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten stenen in ons assortiment? Neem dan vooral contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Aanraders van onze klanten

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven