Vandaag open van 09:30 - 18:00

Ik heb je lief - in een flesje

Tags:
Ik heb je lief - in een flesje

Wij bij Tuincentrum Osdorp bestellen graag planten voor u direct bij de kweker. Zo garanderen we een constante kwaliteit en kunnen we u de beste planten aanbieden. Een groot deel van onze kamerplanten afdeling wordt bij het Groningse Smit kwekerijen bestelt. Het leuke van deze kwekerij is dat ze altijd blijven innoveren op het gebied van trends. Hun nieuwste aanwinst aan de Eden Collections is 'Message in a Bottle' en is natuurlijk verkrijgbaar in ons tuincentrum.

Het is een stijlvol, robuust glazen flesje waarin een vetplantje is geplant. Er is keuze uit verschillende soorten en rassen plantjes. Vetplantjes en cactussen zijn al jaren trendy en dat zullen ze ook nog wel even blijven.

Ik heb je lief - in een flesje
Ken je dat? Soms wil je iemand wat zeggen... maar je weet niet precies hoe. 'Message in a Bottle' helpt je hierbij en is een trendy manier om iemand iets te vertellen. Je kiest een plantje waarvan je denkt dat deze goed bij de persoon in kwestie past. Daarna neem je een strookje papier en schrijf je wat je graag wilde zeggen. Hou je bericht simpel, kort en helder. Ook hier geldt; simpel is beter. Al met al een cadeautje wat altijd gewaardeerd wordt vanwege deze persoonlijke noot!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven