Vandaag open van 09:30 - 18:00

Natuursteen tuintegels

Wil je natuursteen tuintegels kopen? Wij verkopen verschillende natuursteen tuintegels, zowel online in onze webwinkel als in onze vestiging in Amsterdam-Osdorp. In ons assortiment heb je ruime keuze uit verschillende soorten steen, zoals graniet en leisteen. Wanneer je natuursteen tuintegels komt kopen in ons tuincentrum, heb je de keuze uit een normale tegel voor een strakke bestrating óf een wildverband om een speelse uitstraling te krijgen. Bezoek onze showroom in Amsterdam of bestel jouw natuursteen terrastegels online. 

Natuursteen tuintegels online bestellen

Natuursteen tuintegels geven je tuin een chique en tijdloze uitstraling. Het ruwe karakter van natuursteen zorgt er bovendien voor dat natuur en terras helemaal met elkaar in balans zijn. Ook wanneer je wat meer kleur wilt kan je bij ons de juiste natuursteen tuintegels kopen. Bestel je tegels heel eenvoudig en veilig via de webshop van Tuincentrum Osdorp. De natuursteen tuintegels worden tegen lage verzendkosten bij je thuis geleverd – je hoeft zelf dus niet te sjouwen! Osdorp helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw beton- en siertegels.Natuursteen tuintegels Tuincentrum Osdorp

Natuursteen tuintegels voor binnen en buiten 

Natuursteen tuintegels zijn op verschillende manieren te combineren voor een unieke stijl of speels effect. Zoek je nog inspiratie om jouw terras helemaal af te maken? Kijk dan ook eens naar de volgende producten:

  • zwart antraciet tuintegels
  • grijze leisteen tuintegels 
  • natuursteen tuintegels in wildverband 

Het leuke van natuursteen tegels is dat je ze in allerlei patronen kunt leggen. Bij een kruisverband leg je alle tegels zo neer dat de voegen zich doorkruisen. Wil je voor een wat speelser patroon gaan? Kies dan voor het diagonaalverband, waarbij alle voegen zich op 90 graden kruisen. Je spreekt van een halfsteensverband wanneer alle voegen in één richting door een halve lengte lopen. Hetzelfde geldt voor het kwartsteensverband, maar dan door een kwart lengte. Ontdek alle legverbanden en probeer verschillende patronen uit voordat je besluit tot het definitief leggen van je natuursteen tegels. 

Betegeling voor de tuin kopen bij Tuincentrum Osdorp

Uiteraard ben je ook van harte welkom om jouw natuursteen tuintegels te komen kopen in ons tuincentrum in Amsterdam. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de natuursteen tegels die bij jouw wensen passen! Natuurlijk adviseren wij je ook graag over het onderhoud van de stenen. Indien je nog vragen hebt, is het natuurlijk mogelijk om telefonisch of online contact met ons op te nemen. Wij zijn je graag van dienst!

Bestel direct bestrating

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven