Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2019

De grootste en gezelligste kerstshow van 2019 vind je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. In de kerstshow van 2019 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten waarin de kerstartikelen weer rijkelijk zijn uitgestald. De kerstshow is dit jaar opgebouwd in vijf verschillende kerstthema's waarin alle bijpassende kleuren en materialen aan je worden gepresenteerd. Naast kerstartikelen zullen wij je tevens weer verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2019!

Kom jij de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam ook bewonderen? Bekijk dan hier onze openingstijden en wie weet zien we je snel bij ons in het tuincentrum!


De vijf kerstthema's uit de kerstshow van tuincentrum Osdorp 2019

Hieronder een kleine impressie van de kerstthema's van de kerstshow bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Het hele tuincentrum staat weer in de steigers en alles wat je maar kunt bedenken om je huis, tuin en balkon in de kerstsfeer te brengen is aanwezig. Online vind je slechts een kleine selectie van ons kerst assortiment, kom voor een volledig beeld én een leuke dag vooral langs in het tuincentrum om onze kerstshow te bewonderen.  


1. Crystal ball

Een romantische en sprookjesachtige kersttrend met veel eenhoorns en mooie zachte pasteltinten, zoals winter wit, parel, roze, lila en petunia paars. Droom weg in dit romantische kerstthema vol fantasie.

Shop de kerstartikelen van het Crystal ball kerstthema nu online of kom langs in ons tuincentrum>>>

(Let op: Onze kerstshow is vanaf 1 november geopend)

Crystal ball


2. Ice Adventure

Dauw in de lucht, ijskristallen op het gras en een opkomende zon op een frisse winterdag, dat is het gevoel van de kersttrend. Met natuurlijke materialen, sneeuw, ijspegels, plaids en accenten van zilver, winter wit, parel en kasjmier blauw tover jij je huis om naar een winter paleis in kerstsfeer! 

Shop de kerstartikelen van het Ice Adventure kerstthema nu online of kom langs in ons tuincentrum>>>

(Let op: Onze kerstshow is vanaf 1 november geopend)

Dream Away, een sprookjesachtig kersthema


3. December to remember

In de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je ieder jaar de laatste kersttrends, maar de traditionele Kerst mag natuurlijk ook niet ontbreken! December to remember is met de kleuren groen, rood, goud en ossenbloed rood het meest traditionele kerstthema in de kersthow van 2019. Een thema dat je doet denken aan “die goede oude tijden van vroeger”!

Shop de kerstartikelen van het December to remember kerstthema nu online of kom langs in ons tuincentrum>>>

(Let op: Onze kerstshow is vanaf 1 november geopend)


4. Santa around the world

Kleurrijk en vrolijk is het thema Santa around the world, met veel Russische én Zuid-Amerikaanse folklorische invloeden zoals Matroesjka's en pompoms. 

Shop de kerstartikelen van het Santa around the world kerstthema nu online of kom langs in ons tuincentrum>>>

(Let op: Onze kerstshow is vanaf 1 november geopend)


5. Trendy Christmas

Door de vele natuurtinten, het gebruik van dierenprints en natuurlijke materialen is dit het thema voor een trendy kerst! Deze vele stoere elementen gecombineerd met goud en een vleugje blauw of mosterdgeel brengen jouw woonkamer in no-time in de juiste kerstsfeer!

Shop de kerstartikelen van het Trendy Christmas kerstthema nu online of kom langs in ons tuincentrum>>>

(Let op: Onze kerstshow is vanaf 1 november geopend)

Trendy Christmas


 

De kerstshow waar kinderen niet worden overgeslagen!

Met de kinderen kerstshoppen is leuk, maar alleen als de kinderen zich ook vermaken. Daarom maakt tuincentrum Osdorp van de kerstshow een ware attractie voor jong en oud, zo kan jij rustig inspiratie opdoen terwijl de kinderen hun ogen uitkijken en zich prima vermaken.

Het mooiste kerstbomenbos van Amsterdam

Bij binnenkomst in ons tuincentrum komt je al snel terecht in het kerst­bomen­bos van tuincentrum Osdorp. Hier staan de mooiste kunst­kerst­bomen rijkelijk uitgestald: de aller grootste, kleinste, sprankelend verlichte of besneeuwde kerstbomen, ze staan er allemaal!

Het grootste miniatuur kerstdorp van Nederland

Het kerstdorp is ongeveer 165 m2 groot en staat vol met meer dan 300 prachtig verlichte kersthuisjes, 550+ vrolijke kerstdorp figuren en de mooiste kerstdorp accessoires welke zijn uitgestald in diverse thema's. Het Lemax kerstdorp is dit jaar op een geheel nieuwe manier opgezet waardoor we een buiten- en binnenring hebben gekregen met meer ruimte voor kersthuisjes! Nieuw in 2019 zijn onder andere een grote Lemax treinbrug met tunnel en een bergdorp gelegen aan een prachtige beek met stromende waterval, de skigondel waarmee je een rondje boven het miniatuur kerstdorp kunt maken, is natuurlijk ook weer in werking gesteld! Kortom, ben jij een echte Lemax kerstdorp fan? Kom dan nu naar tuincentrum Osdorp in Amsterdam om het grootste Lemax kerstdorp van Nederland te bewonderen en laat ons weten wat je ervan vindt!

De bewegende beer

De vriendelijke en bewegende ijsbeer mag natuurlijk ook niet ontbreken. De beer is een bewezen succes en komt daarom ieder jaar weer terug in onze kerstshow waar kinderen gefascineerd luisteren naar het verhaal over de verdwenen zon.

Oliebollenkraam

En wat is er nu gezelliger dan na een paar leuke uurtjes kerstshoppen afsluiten met een vers gebakken oliebol van de oliebollenkraam?

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven