Momenteel is het erg druk waardoor wij per telefoon minder goed bereikbaar zijn, e-mails proberen wij binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Gecommuniceerde levertijden bij tuinhout en bestrating zijn momenteel slechts indicatief. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2019

De grootste en gezelligste kerstshow van 2019 vind je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. In de kerstshow vind je de laatste kerst- en interieurtrends van 2019 welke in verschillende kerstthema’s aan je worden gepresenteerd, het grootste kerstdorp van Nederland waar je met onze skigondel een rondje overheen kunt maken, een heus kunstkerstbomen-bos met leuke fotomomentjes, een lichtshow met kerstverlichting voor binnen en buiten en alles om je eigen winter- en kerstcreaties te maken!  

Kom jij de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam ook bewonderen? Bekijk dan hier onze openingstijden en wie weet zien we je snel bij ons in het tuincentrum!


De laatste kerst- en interieurtrends van 2019

In de kerstshow van 2019 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten waarin de kerstartikelen weer rijkelijk zijn uitgestald. De kerstshow is dit jaar opgebouwd in vijf verschillende kerstthema’s waarin alle bijpassende kleuren en materialen aan je worden gepresenteerd. Naast kerstartikelen zullen wij je tevens verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2019!

Online vind je slechts een kleine selectie van ons kerstassortiment, kom voor een volledig beeld én een leuke dag vooral eens langs in ons tuincentrum. 


Met 165 m2 het grootste Lemax kerstdorp van Nederland! 

Ben jij een echte fan van kerst- en miniatuurdorpen? Op onze afdeling met kerstdorp artikelen vind je, met een oppervlakte van 165 m2,het grootste Lemax kerstdorp van Nederland. Kom langs en maak met de skigondel een rondje boven deze wondere wereld van kersthuisjes en kerstdorp-figuren! Bekijk ons online assortiment Lemax en Luville >>>


Het bomenbos met leuke foto-momentjes voor jong en oud

Kunstkerstbomen groot en klein, met of zonder ingebouwde kerstverlichting, met of zonder een laagjes sneeuw? In het bomenbos met ons volledige assortiment aan kunstkerstbomen vind je het allemaal! Natuurlijk kun je ook ons online assortiment kunstkerstbomen bekijken >>>


De mooiste kerstverlichting voor buiten!

Opzoek naar nieuwe kerstverlichting voor in je kerstboom of voor buiten in de tuin of op je balkon? Op onze afdeling met buitenverlichting hebben we alle soorten kerstverlichting overzichtelijk gepresenteerd zodat je precies kunt zien wat het is én hoe het werkt. Bekijk ons online assortiment buiten kerstverlichting >>>


De mooiste kerstverlichting voor binnen!

Meer sfeer in huis met (kerst)verlichting op batterij in werkelijk alle soorten en maten! Op onze afdeling met binnenverlichting hebben we alle soorten overzichtelijk gepresenteerd zodat je precies kunt zien wat het is én hoe het werkt. Bekijk ons online assortiment binnen kerstverlichting >>>


Maak je je kerstversiering liever zelf?

Ook dan ben je bij tuincentrum Osdorp aan het goede adres! Op onze grote doe-het-zelf afdeling vind je alles om zelf de mooiste kerstversieringen te maken. Kom langs, onze medewerkers helpen je graag verder met leuke suggesties en ideeën!


Kom langs en laat je inspireren! 

Online vind je slechts een kleine selectie van ons kerstassortiment, kom voor een volledig beeld én een leuke dag vooral eens langs in ons tuincentrum, bekijk hier onze openingstijden.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven