Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstshow 2016 tuincentrum Osdorp Amsterdam

De grootste en gezelligste kerstshow van 2016 vindt u bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. In de kerstshow van 2016 kunt u een combinatie van klassieke en moderne kerstthema’s verwachten die rijkelijk zijn uitgestald. In vijf verschillende kerstthema’s neemt tuincentrum Osdorp u mee, van Winter Woods en Misty Winter naar Cosy Winter en Winter Present om vervolgens af te sluiten met het bijzondere kerstthema, Indian Winter! Naast kerstartikelen zullen wij u tevens verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2016.

De vijf kerstthema's van de kerstshow van 2016

In een winterse wandeling door onze kerstshow in Amsterdam komt u vijf sfeervolle kerstthema's tegen, zowel oude als nieuwe kersttrends zullen de revue passeren. Hieronder de thema's van 2016 met enkele sfeerbeelden uit het tuincentrum!

Winter Woods, een kerstthema vol natuur, rust en buitenleven.

Het eerste kerstthema dat u tegen zult komen tijdens uw winterse wandeling door tuincentrum Osdorp. Een kerstthema dat gericht is op natuur, ontspanning en buitenleven. In dit thema kunt u veel natuurlijke materialen en zachte kleuren verwachten, zoals wolwit, café latte, truffel, amandel en goud. Ook de vuurkorf en een smakelijke winterbarbecue mag in dit thema niet ontbreken!

Kersttrend Tuincentrum Osdorp 2016, Winter Woods

 

Misty Winter, een thema vol eenvoud, zachtheid en een winterse kenmerken.

Na de warme en bewuste ervaring bij Winter Woods is het tijd voor een winterse ervaring in het tweede kerstthema, Misty winter. Een thema vol sneeuw, ijskristallen, eenvoudige vormen en rust. De hoofdkleuren van dit thema zijn eucalyptus, frozen blue, zilver, wit en wolgrijs.

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 2016 thema Misty Winter

 

Cosy Winter, een combinatie van klassieke romantiek en moderne luxe.

Cosy Winter neemt u mee in warme luxe. Hier krijgt u zin om samen met familie aan een met kaarsen verlichte eettafel te kruipen en te genieten van een smakelijk kerstdiner. Romantische kleuren, zoals café latte, ossenbloed rood, iris, wolgrijs, marble pink en poeder roze geven u het gevoel van een onverwachtse droom!

 

Winter Present, coming home on Christmas Eve!

Wat uw stijl ook is, wie houdt er niet van de traditionele kerstsfeer? Home Alone, kerstrood, winterwit, dennengroen, goud, zilver en rinkelende kerstbellen! Winter Present is Kerst zoals het officieel bedoeld is, hang die mistletoe maar snel op!

 

Indian Winter, een stoer kerstthema vol warme aardse tinten, natuur en veren

Van dit kerstthema krijgt u spontaan zin in een groot kampvuur en spannende verhalen. Een modern en stoer kerstthema waar warme aardse tinten zoals: wolwit, marsala, cáfe latte en warme metallics worden afgewisseld met natuurlijke materialen. Ook dromenvangers , aztec printen en veren mogen in dit thema niet ontbreken.

Kersttrends bij Tuincentrum Osdorp

 

De kerstshow waar kinderen niet worden overgeslagen!

Met de kinderen kerstshoppen is leuk, maar alleen als de kinderen zich ook vermaken. Daarom maakt tuincentrum Osdorp van de kerstshow een ware attractie voor jong en oud, zo kunt u rustig inspiratie opdoen terwijl de kinderen hun ogen uitkijken en zich prima vermaken.

Het mooiste kerstbomenbos van Amsterdam

Bij binnenkomst in ons tuincentrum komt u al snel terecht in het kerst­bomen­bos van tuincentrum Osdorp. Hier staan de mooiste kunst­kerst­bomen rijkelijk uitgestald: de aller grootste, kleinste, sprankelend verlichte of besneeuwde kerstbomen, ze staan er allemaal!

Het grootste miniatuur kerstdorp van Nederland

Het grootste en leukste miniatuur kerstdorp van Nederland vindt u ook in 2016 weer bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Een kerstdorp van ongeveer 160 vierkante meter met meer dan 200 prachtig verlichte en bewegende kersthuisjes. In het kerstdorp van 2016 vindt u onder andere een miniatuur haven met aangrenzend een echte waterval, een kleurrijke miniatuur kermis met de mooiste bewegende attracties en nog veel meer.

Met een echte ski-gondel kunnen kinderen een rondje boven het kerstdorp maken om het dorp van bovenaf te bekijken. Daarnaast komt er een levensgrote tram uit de grot in het midden van het kerstdorp waar ze in kunnen zitten om het hele miniatuurdorp te overzien. Kortom, het is een leuke ervaring voor jong en oud!

De bewegende beer

Bij het Misty Winter thema mag de vriendelijke en bewegende ijsbeer niet ontbreken. De beer is een bewezen succes en komt daarom ieder jaar weer terug in onze kerstshow waar kinderen gefascineerd luisteren naar het verhaal over de verdwenen zon.

Oliebollenkraam

En wat is er nu gezelliger dan na een paar leuke uurtjes kerstshoppen afsluiten met een vers gebakken oliebol van de oliebollenkraam?

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven