Vandaag open van 10:00 - 17:00

Elektrische grasmaaier kopen

Een elektrische grasmaaier kopen? Dan ben je van harte welkom bij Tuincentrum Osdorp. In ons tuincentrum, dat gelegen is in Amsterdam Nieuw-West, verkopen wij diverse elektrische grasmaaiers. Onze medewerkers geven je graag professioneel advies bij het kopen van een elektrische grasmaaier!

Elektrische grasmaaier kopen die aan uw eisen voldoet

Een goede elektrische grasmaaier aanschaffen is zeker geen overbodige luxe! Elektrische grasmaaiers zijn gemakkelijk in gebruik, hebben veel vermogen, zijn milieuvriendelijker dan benzine grasmaaiers en zijn onderhoudsvrij. Het maaien van gras zorgt ervoor dat je gras in goede conditie blijft en je krijgt een mooi egaal gazon. Door te maaien wordt scheutvorming van het gras gestimuleerd en krijgt onkruid geen kans om te groeien. In de tijd dat gras groeit is het goed om één tot twee keer per week gras te maaien. In de zomer kun je het gras langer laten zodat het minder snel verbrand. De messen van de grasmaaier kun je eenvoudig verstellen zodat het gras altijd de gewenste lengte is.

Waar moet je op letten bij een elektrische grasmaaier

Geen elektrische grasmaaier is hetzelfde. Wil je een elektrische grasmaaier kopen die goed past bij de behoeften van je gazon, dan is het van belang dat je je goed laat inlichten. Je kunt onder andere letten op:

  • maaihoogtes en -breedtes
  • wel of geen mulchfunctie
  • zwaarte van de bediening
  • grootte van de elektrische grasmaaier
  • grasmaaier met of zonder opvangbak

Belangrijk is dat je ook let op de grootte van je gazon waarvoor je de grasmaaier gaat gebruiken. Zo heb je verschillende modellen van elektrische grasmaaiers die speciaal gemaakt zijn voor kleine, middelgrote en grote tuinen. Vergeet geen verlengsnoer aan te schaffen indien je een grasmaaier met snoer koopt. 

Elektrische grasmaaier kopen bij Tuincentrum Osdorp

Wil je een elektrische grasmaaier kopen? Kom dan snel langs bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam! Wij adviseren je graag bij het uitzoeken van de juiste elektrische grasmaaier voor jouw gazon. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven