Vandaag open van 09:30 - 18:00

Buitenthermometer kopen

Wil je een buitenthermometer kopen en woon je in de omgeving van Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam kun je diverse buitenthermometers kopen.

Keuze uit diverse buitenthermometers

Met een goede buitenthermometer kun je altijd in één oogopslag zien wat de temperatuur is. Bij Tuincentrum Osdorp kun je de buitenthermometer kopen die precies aansluit bij je wensen. Een thermometer hoeft niet saai te zijn en kan een zeer decoratieve touch geven. Je kunt kiezen voor een thermometer met een klassieke, natuurlijke of juist industriële uitstraling. In onze collectie bevinden zich tuinthermometers van verschillende materialen zoals:

  • ​metalen thermometer;
  • houten thermometer;
  • thermometer van rvs;
  • kunststof thermometer;
  • polystyreen thermometer.

De thermometers zijn makkelijk te bevestigen aan je muur, schutting of raam. Daarnaast is bij sommige thermometers een bevestigingshaak inbegrepen.

Digitale of analoge buitenthermometer

Bij ons vind je verschillende soorten thermometers met elk hun eigen functionaliteiten, grote of kleine buitenthermometers en in verschillende prijsklassen. Zo verkopen wij een eenvoudige traditionele thermometer, ofwel kwikthermometer, waar je de temperatuur kan aflezen door het buisje. Daarnaast hebben wij ook digitale thermometers. Met de digitale thermometer kun je bijvoorbeeld nauwkeurig de temperatuur lezen en zie je de actuele tijd en de minimum- en maximumtemperatuur. Zo kun je in de winter eenvoudig zien of het ‘s nachts gevroren heeft.

Buitenthermometer kopen bij Tuincentrum Osdorp

Naast het kopen van een buitenthermometer kun je bij ons ook terecht voor onder andere tuinmeubelen, barbecues, tuinhout, tuingereedschappen, vijverartikelen en alles voor je gazon. Kom dus zeker een keer langs bij ons mooie tuincentrum in Amsterdam of neem een kijkje op de webshop. Onze deskundige medewerkers zijn je graag van dienst. En heb je nog vragen over het kopen van een buitenthermometer of andere tuinartikelen? Neem dan snel contact met ons op!

 

Houten Buitenthermometer kopen bij Tuincentrum OsdorpKozijn buitenthermometer kopen bij Tuincentrum OsdorpLuxe buitenthermometer kopen bij Tuincentrum Osdorp

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven