Activiteiten

Tuincentrum Osdorp organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten voor dit seizoen. Heeft u vragen over of opmerkingen op de activiteitenkalender? Vul dan het contactformulier in.

Beginner barbecue workshops

Tijdens deze smakelijke en leerzame barbecueworkshop leer je in ongeveer drie uur tijd de beginselen van het barbecueën met een deksel. Onder andere zullen het aanmaken van de barbecue en diverse barbecuetechnieken, zoals direct en indirect grillen aan bod komen. We gebruiken gas-, houtskool- en elektrische barbecues. In groepjes van vier personen worden de volgende heerlijke barbecuegerechten door j...

Lees meer...
Data: en meer...
Weber barbecue workshops

Bij de Weber® Grill Academy workshop leer je onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën.

...Lees meer...
Data: en meer...
Keramische barbecue workshops

Keramisch barbecueën voor iedereen! Tijdens deze barbecue workshop wordt er uitsluitend op keramische barbecues gekookt. Aan bod komen o.a. het gebruik van de juiste houtskool, het aansteken, de configuratie en de temperatuurbeheersing van de kamado. In groepjes van vier personen worden de diverse gerechten door jullie zelf bereid.

...Lees meer...
Data: en meer...