Activiteiten

Tuincentrum Osdorp organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten voor dit seizoen. Heeft u vragen over of opmerkingen op de activiteitenkalender? Vul dan het contactformulier in.

Workshop Pompoen snijden

De herfst is begonnen en daarom organiseren wij ook dit jaar weer vijf workshops pompoen snijden, leuk voor de kinderen die Herfstvakantie hebben, maar ook voor volwassenen! Daarnaast kan je deze workshop mooi combineren met een bezoekje aan ons kerstdorp. ook dat vinden kinderen én volwassenen vaak erg leuk!

...Lees meer...
Data: en meer...
Winterfair 2017

Op vrijdagavond 3 november van 17:00 tot 22:00* is het weer zover, de jaarlijks terugkerende kerstkoopavond van tuincentrum Osdorp!

...Lees meer...
Datum:
Keramische barbecue workshops

Keramisch barbecueën voor iedereen! Tijdens deze barbecue workshop wordt er uitsluitend op keramische barbecues gekookt. Aan bod komen o.a. het gebruik van de juiste houtskool, het aansteken, de configuratie en de temperatuurbeheersing van de kamado. In groepjes van vier personen worden de diverse gerechten door jullie zelf bereid.

...Lees meer...
Data: en meer...
Weber barbecue workshops

Bij de Weber® Grill Academy workshop leer je onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën.

...Lees meer...
Data: en meer...