Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuincentrum Zuid-Holland

Tuincentrum Osdorp is een prachtig groot tuincentrum in Amsterdam Osdorp in de buurt van Zuid-Holland. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment huis, tuin en dier artikelen. Zo hebben wij ruime keuze uit verschillende tuin- en kamerplanten, tuinmeubelen, potterie, sfeerartikelen en alle andere benodigdheden voor uw tuin, balkon of terras. Wat u ook zoekt u vindt het in onze vestiging bij u in de buurt!

Voordeelkaart Tuincentrum Osdorp

Leuke aanbiedingen ontvangen kan met de voordeelkaart van ons tuincentrum nabij Zuid-Holland. Met deze kaart geniet u van vele voordelen. Zo houden wij u altijd als eerste op de hoogte van het laatste Osdorp nieuws, kunt u automatisch punten sparen bij elke aankoop, ontvangt u wisselende aanbiedingen en profiteert u van nog veel meer verrassende acties. Met onze voordeelkaart kunt u altijd wel geld besparen!

Webshop Tuincentrum Osdorp

Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide webshop. In het online tuincentrum van Tuincentrum Osdorp nabij Zuid-Holland vindt u een compleet assortiment tuinmeubelen, bbq's, tuinhout, bestrating, lemax, vijverartikelen en nog veel meer. Deze artikelen kunnen wij voor een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen, voor een compleet winkelgemak bij Tuincentrum Osdorp. Er zijn een aantal artikelen die niet verkrijgbaar zijn online, zoals onze waterplanten en vijvervissen. Voor de aankoop hiervan komt u naar onze vestiging en kunt u zich direct door onze medewerkers laten adviseren.

Ontdek ons gezellige tuincentrum

In ons tuincentrum organiseren we ook regelmatig gezellige workshops. Deze activiteiten kunt u vinden op onze website: ontdek welke activiteiten wij binnenkort organiseren! Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Zuid-Holland? Kom dan naar Tuincentrum Osdorp voor het complete assortiment!

Tuincentrum Osdorp is het gezelligste Tuincentrum van Amsterdam