Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuinhout

Tuinhout AmsterdamTuinhout kan voor een mooie, natuurlijke uitstraling zorgen in uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een houten tuinhekje of een stijlvolle schutting om voor meer privacy te zorgen. Bij Tuincentrum Osdorp vindt u wat u zoekt! Wij hebben een ruime collectie tuinhout in ons assortiment zitten, zodat u altijd het juiste hout vindt! Van Douglas hout tot speelhuisjes van Woodvision. U vindt alleen de beste kwaliteit hout in ons assortiment!

Van tuinhout schermen tot blokhutten

Bij Tuincentrum Osdorp vindt u tuinhout in allerlei soorten en maten. Van tuinschermen tot complete blokhutten. Wij hebben het allemaal in ons assortiment zitten. Voor de kleintjes hebben we verschillende speeltoestellen, zoals speelhuisjes. Zo wordt uw tuin niet alleen een plek waar u tot rust kunt komen, maar ook een plek waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Ook plantenbakken van hout vindt u bij ons. Deze bakken zorgen voor een extra dimensie in uw tuin. Met verschillende planten en bloemen staan deze plantenbakken erg leuk in uw tuin!

Advies over tuinhout bij Tuincentrum Osdorp

Hout dat buiten gebruikt wordt heeft onderhoud nodig om mooi te blijven en rotten te voorkomen. Een laagje verf of impregneermiddel is dan ook belangrijk om de kwaliteit van uw tuinhout te behouden. Daarnaast hebben we verschillende houtsoorten in ons assortiment zitten, die elk zijn unieke set eigenschappen heeft. Welke soort hout past bij de uitstraling die u zoekt en heeft de eigenschappen die u zoekt? Onze medewerkers kunnen u hier uitstekend over informeren en adviseren. Kom daarom langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op!

Bestel uw tuinhout online

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven