Vandaag open van 09:30 - 18:00

Douglas regels & balken

Ben jij nog op zoek naar stevige douglas regels en balken voor jouw aankomende bouwproject? Bekijk ons aanbod regels en balken met een verscheidenheid aan toepa...

Lees meer
Filters Sluiten

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
57 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Eigenschappen van Douglas regels en balken

Douglashout heeft een vele positieve eigenschappen, zoals een mooie rosé kleur, een lange levensduur en een warme uitstraling. Maar door de grove structuur van het douglas hout kunnen er kopscheuren, noesten en uitvallende kwasten voorkomen. Doordat dit hout vers gezaagd wordt kan het eventueel indrogen en is het daarom minder maatvast.  (Ook bestaat er met vers gezaagd hout kans op schimmelvorming), daarom wordt het woodvision douglas hout behandeld met anti blauw. Wil je douglas hout met een langere levensduur? kies dan voor de groen geïmpregneerde (KOMO) douglas regel of balk.

Toepassingen van Douglas regels en balken

Douglas hout wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen in de tuin, niet alleen voor schuttingen, maar ook voor overkappingen, blokhutten & tuinhuizen. Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3 (matig-goed). Douglashout is onder andere goed geschikt voor het plaatsen van schuttingen, pergola’s en overkappingen. Regels & balken in deze duurzaamheidsklasse hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven