Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gardena Micro-drip

Wil je jouw tuin of plantenbakken automatisch water geven? maak dan gebruik van het Micro Drip Systeem van Gardena. Het Micro Drip Systeem van Gardena is heel eenvoudig a...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
28 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Gardena Micro Drip besproeiingssysteem online kopen bij tuincentrum Osdorp? 

Snel en eenvoudig online online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam het Micro Drip System kopen? Dan zit je hier helemaal goed. Wij verkopen de gehele serie van het besproeiingssysteem "Micro Drip". Je kan het systeem helemaal zelf samenstellen, of beginnen met één van de verschillende startersets. De gardena micro drip startset is er in verschillende uitvoeringen en er zit alles in wat je nodig hebt om het besproeiingssysteem aan te sluiten.

Bespaar water en tijd met het Gardena Micro Drip Systeem!

Waterbesparing tot 70% dankzij afstelbare duppelaars en druppelbesproeiing. Je zal ook tijd besparen omdat je de planten niet meer met een gieter of normale tuinslang water hoeft te geven. Met het Micro Drip System ben je ook niet afhankelijk van de buren of vrienden als je op vakantie gaat, je stelt de besproeiingscomputer vooraf in op de juiste sproeitijden.

Het Gardena Micro Drip System is zeer flexibel en gemakkelijk uit te breiden.

Dankzij het Gardena "Quick and Easy" buisverbindingssysteem zijn de aanvoerbuizen makkelijk aan elkaar te koppelen. Gebruik het Gardena montagehulpstuk voor het installeren van de druppelaars, sproeiers, de verlengbuis en het verbindingsstuk. Dankij de metalen punt kan de aanvoerbuis nauwkeurig worden doorboord.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven