Vandaag open van 09:30 - 18:00

Barbecue thermometers

In ons assortiment vind je diverse barbecue- en vleesthermometers, waarmee jij de kerntemperatuur en/of omgevingstemperatuur van je barbecue kunt meten. Met een kern...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
33 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hoe gebruik je een barbecue vleesthermometer?

Iedereen kent het twijfelmoment of het vlees nu al goed is of dat je het nog even op de grill moet laten liggen. Wil jij nu nooit meer vlees bereiden dat nog niet goed is of overgaar is? Dan is een kernthermometer de oplossing! Met een vleesthermometer weet je precies wanneer het ideale moment is om jouw stukje vlees van de barbecue te halen. Je gebruikt de barbecue vleesthermometer op de volgende manier:

  • Bekijk vooraf welke temperatuur het vlees moet zijn zodat jij het lekker vindt. Een medium rare stuk biefstuk ligt vaak rond de 50 graden, terwijl een doorbakken stuk vlees wel 65 graden mag worden.
  • Stop de pin van de vleesthermometer precies in het midden van het vlees, niet in een stuk vet of tegen het bot;
  • Gebruik bij voorkeur een thermometer met een pen/probe die in het vlees kan blijven zitten zodat de barbecue dicht kan blijven. Op deze manier blijft de temperatuur in de barbecue gelijk en werkt de thermometer het best. Er zijn ook draadloze vleesthermometer beschikbaar die via bluetooth worden gekoppeld met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Op die manier kun je op afstand de temperatuur aflezen. 

Diverse vooraanstaande barbecuemerken

Bij tuincentrum Osdorp vind je barbecues en barbecue accessoires van topmerken in de branche. Denk hierbij aan Barbecook, Don Marco’s, Grandhall, Napoleon, OutdoorChef, Own Grill, Thermapen en Weber. Met de juiste barbecue artikelen van deze topmerken heb je lang plezier van jouw barbecue en maak je unieke gerechten! Bekijk een deel van ons aanbod barbecueartikelen online of bezoek ons tuincentrum in Noord-Holland. Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is goed te bereiken vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Kom langs bij tuincentrum Osdorp, waar onze deskundige medewerkers jou graag helpen met het kiezen van een geschikte barbecuethermometer!

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven