Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Meststoffen

Om de planten in uw tuin gezond te houden heeft u af en toe meststoffen nodig. Bij Tuincentrum Osdorp vindt u de meststoffen die u zoekt! Dankzij de voedingsstoffen in deze bodemverbeteraars kunnen uw planten weer naar hartenlust groeien en bloeien. Op deze manier kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat uw tuin er altijd tiptop uit ziet!

Meststoffen voor een gezonde tuin

Er zijn verschillende meststoffen verkrijgbaar bij Tuincentrum Osdorp. Welke u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de behoeften van uw planten. Niet alle planten houden van dezelfde zuurgraad en gebruiken dezelfde voedingsstoffen. Het is daarom goed om een beetje op te letten wat voor meststof u koopt. Een algemene meststof is vaak door de gehele tuin te gebruiken, maar mochten er planten zijn die het dan nog steeds niet goed doen is het tijd om naar een andere meststof te kijken. Het kan dan namelijk zijn dat de zuurtegraad van de aarde niet goed is of dat de wortels van de plant niet meer genoeg ruimte hebben.

Ontdek de juiste meststof bij Tuincentrum Osdorp

Onze ervaren medewerkers weten alles over de verschillende meststoffen. Zij kunnen u dus uitstekend adviseren over welke meststof u nodig heeft voor uw planten. Kom daarom langs in onze vestiging om u te laten adviseren en informeren. Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende plaatsen. Wilt u voordat u langskomt nog iets vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bestel uw meststoffen online

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven