Vandaag open van 09:30 - 18:00

De kersttrends uit de kerstshow van 2023

Hieronder vind je een kleine impressie van de kersttrends uit de kerstshow van 2023. Kom langs om je te laten inspireren of shop jouw favoriete kersttrend eenvoudig online.

X-MAS with a touch of pink kersttrend 2023

Kersttrend 2023Een stoer thema met veel mooie woonaccessoires. Denk aan organische vormen, symbolen van hoop, sterren en droog-en zijden bloemen. Dit thema past in een modern interieur. De 'touch of pink’ maakt het geheel zachter, en vind je terug in mooie zijden bloemen, vazen, kussens en prachtig bewerkte glazen ballen en ornamenten.

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

Brightly Shining X-Mas kersttrend 2023

Kersttrend 2023Een thema met veel gouden accenten. Met een warme uitstraling door toevoeging van bruintinten en parel. Voeg er nog een beetje zwart aan toe en het geheel krijgt een luxe warme uitstraling! Kom maar door met het Sprankelende Kerstfeest!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

Cheers to X-MAS kersttrend 2023

Kersttrend 2023Samen proosten op de feestdagen. Tijd om herinneringen van het afgelopen jaar op te halen, en plannen te maken voor het nieuwe jaar!
Door toevoeging van zilveren en houten accessoires En met een beetje sneeuw wordt dit thema extra feestelijk. In dit thema vind je allerlei mooie ornamenten die te maken hebben met eten en drinken. Laten we proosten!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

Colourful X-MAS kersttrend 2023

Kersttrend 2023In dit thema is niets te gek. Een heerlijke bonte kleurenpracht, waarin je helemaal los kunt gaan! Maar je kan natuurlijk ook subtiel wat kleur toevoegen aan je interieur. Durf je ook voor kleur te gaan? Zet je zonnebril maar op en laat dit vrolijke kleuren schouwspel je inspireren!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

X-MAS Sweets kersttrend 2023

Kersttrend 2023Peperkoeken en allerlei andere heerlijke zoetigheden zie je dit jaar in dit traditionele thema. Alsof je bij de bakker binnenloopt en de warme appeltaart net uit de oven komt! Gezellig samen koekjes bakken en warme chocolademelk drinken! En dan samen de kerstboom optuigen….Heerlijk! Laat het kerstfeest maar vast beginnen!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

Classic X-MAS Memories kersttrend 2023

Kersttrend 2023Dit traditionele kerst thema herkent iedereen wel en haalt bij de meeste mensen het ultieme kerstgevoel naar boven. In dit thema mogen natuurlijk de notenkrakers niet ontbreken. De Notenkraker en de Muizenkoning, is een kerstsprookje uit het begin van de 19de eeuw. Het is wereldberoemd geworden door de balletvoorstelling met muziek van Tsjaikovski. Met dit thema creëer je een heerlijk warm en knus gevoel. Mooie herinneringen ophalen met een warme plaid en dikke wollen sokken op de bank!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

 

X-MAS Amsterdam kersttrend 2023

Kersttrend 2023Dit spontaan ontstane thema heeft alles te maken met Amsterdam! Hier vind je ornamenten, decoraties en accessoires in de bekende grachtenhuisjes vorm van Amsterdam en nog veel meer!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs.

 

Vondels: Sparkles from Amsterdam

Kersttrend 2023

Uiteraard is Vondels ook dit jaar weer groots opgezet. Dit Amsterdamse merk heeft werkelijk de gekste en leukste kerst ornamenten die je maar kan bedenken. Van’ Hoge Hakken’ tot ‘Bitterballen’, het maakt niet uit. Zo geef je je kerstboom een heel eigen uitstraling. Super leuk om te verzamelen en/of om cadeau te geven!

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs.

Kurt S. Adler Christmas inspirations

Kersttrend 2023

Hier vind je de gekste ornamenten in diverse thema’s. Zelfs onze oude vertrouwde IJsbeer doet zaken met Coca Cola. De klassieke ornamenten van Noble Gems, en de bijzondere notenkrakers en kerstmannen ontbreken ook dit jaar niet. Een eldorado voor de ultieme kerst verzamelaar!

Daarnaast het thema dat elke jaar groter en gekker wordt: Disney! Dit jaar nog meer keus, uitgebreid met heel veel Disney en Marvel figuren. Zowel voor in de boom als om mee te spelen, voor jong en voor oud! Laat je verrassen. 

Bekijk deze kersttrend online > of kom langs. 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven