Vandaag open van 09:30 - 18:00

Bloeiende kamerplantenBloeiende kamerplanten kopen op de kamerplantenafdeling bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Met bloeiende kamerplanten zoals de fel oranje gekleurde Strelitzia voeg je de mooiste kleuraccenten toe aan je interieur. Bloeiende kamerplanten staan prachtig in elk interieur, van een moderne tot rustieke kamer. Doordat ze kleiner zijn dan de meeste andere kamerplanten, zijn ze ideaal als interieuraccessoires. Naast hun toevoeging aan het interieur, zorgen kamerplanten ook nog eens voor een schonere lucht in huis. Het plaatsen van bloeiende kamerplanten in huis heeft dus meerdere voordelen! Kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam om al onze prachtige bloeiende kamerplanten en andere planten voor binnen en buiten te bekijken.

Wat is de beste plek voor een kamerplant?

Bloeiende kamerplanten komen van oorsprong vaak uit subtropische landen, dus het is wel belangrijk hier rekening mee te houden wanneer je de plant een plek in huis geeft. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet voor het plaatsen van verschillende kamerplanten:

  • Bloeiende kamerplanten leven het liefst op warme plekken, waar de lucht vochtig is. Een vensterbank is dus niet geschikt voor deze kleurrijke kamerplanten. Kies een andere plek waar de plant genoeg zonlicht krijgt, maar niet boven de vensterbank staat;
  • Planten die juist wel geschikt zijn voor op de vensterbank zijn cactussen en vetplanten. Ook deze kamerplanten zijn gewend aan hoge temperaturen, maar kunnen daarnaast ook goed tegen de droge lucht achter het raam en van de verwarming;
  • Diverse hangende kamerplanten zijn dan weer erg geschikt voor in de badkamer, omdat verschillende kamer hangplanten ook goed kunnen leven met wat minder zonlicht en de vochtige lucht. 

In ons tuincentrum in Amsterdam staan onze deskundige medewerkers graag voor je klaar met meer advies over hoe je jouw bloeiende kamerplant het beste kunt verzorgen, kom dus vooral eens langs!

Een groot aanbod bloeiende kamerplanten bij tuincentrum Osdorp

Wil je bloeiende kamerplanten kopen in Amsterdam? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam hebben wij een groot assortiment kamerplanten en tuinplanten, zodat je in een keer alles kunt vinden voor binnen en buiten. Stijl je woonkamer met een prachtige grote groene kamerplant en verfijn je interieur met diverse bloeiende kamerplanten. Vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal ben je in een mum van tijd in ons tuincentrum. Kom langs en laat je verrassen door het ruime aanbod bloeiende kamerplanten bij tuincentrum Osdorp! 

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons kamerplanten pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven