Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2023

De grootste en gezelligste kerstshow van Amsterdam vind je ook in 2023 bij tuincentrum Osdorp. In de kerstshow vind je de laatste kerst- en interieurtrends, het grootste kerstdorp van Nederland, een heus kunstkerstbomen-bos, een lichtshow met de mooiste kerstverlichting en alles om je eigen winter- en kerstcreaties te maken!


De laatste kerst- en interieurtrends van 2023

In de kerstshow van 2023 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten waarin de kerstartikelen weer rijkelijk zijn uitgestald. De kerstshow is dit jaar opgebouwd in meerdere verschillende kerstthema’s waarin alle bijpassende kleuren en materialen aan je worden gepresenteerd. Naast kerstartikelen zullen wij je tevens verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2023! 

Bekijk de kersttrends van 2023 >

Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2023


Het 165 m2 grote Lemax kerstdorp! 

Ben jij een echte fan van kerst- en miniatuurdorpen? Op onze afdeling met kerstdorp artikelen vind je, met een oppervlakte van 165 m2, het grootste Lemax kerstdorp van Nederland. Kom langs om de wondere wereld van kersthuisjes en kerstdorp-figuren te bewonderen!

Bekijk meer foto's >

Lemax kerstdorp bij tuincentrum Osdorp


Het bomenbos met leuke foto-momentjes voor jong en oud

Kunstkerstbomen groot en klein, met of zonder ingebouwde kerstverlichting, met of zonder een laagjes sneeuw? In het bomenbos met ons volledige assortiment aan kunstkerstbomen vind je het allemaal!

Bekijk de kunstkerstbomen online >

Bomenbos bij tuincentrum Osdorp


De mooiste kerstverlichting voor buiten!

Opzoek naar kerstverlichting voor in je kerstboom, de tuin of op je balkon? Op onze afdeling met buitenverlichting hebben we alle soorten kerstverlichting overzichtelijk gepresenteerd zodat je precies kunt zien wat het is én hoe het werkt. Geen tijd voor een bezoekje? 

Bekijk de kerstverlichting online >

Buitenverlichting bij tuincentrum Osdorp


De mooiste kerstverlichting voor binnen!

Meer sfeer in huis met (kerst)verlichting op batterij in werkelijk alle soorten en maten! Op onze afdeling met binnenverlichting hebben we alle soorten overzichtelijk gepresenteerd zodat je precies kunt zien wat het is én hoe het werkt. Geen tijd voor een bezoekje? 

Bekijk de kerstverlichting online >

Binnenverlichting bij tuincentrum Osdorp


Kom langs en laat je inspireren! 

Kom jij de kerstshow van tuincentrum Osdorp ook bewonderen? Bekijk dan hier onze openingstijden en wie weet zien we je snel bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Ben je niet in de gelegenheid om de kerstshow te bezoeken? Shop je kerstartikelen dan online in onze webshop >

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven