Vandaag open van 10:00 - 17:00

Dag van de Leraar

Dag van de leraar actie tuincentrum Osdorp

Verdient jouw leraar een klasplant? Doe dan mee! 

Op 5 oktober is het weer de Dag van de Leraar en dus is het tijd om jouw juffrouw of meester in het zonnetje te zetten! Om die reden geeft tuincentrum Osdorp aan alle door jullie opgegeven basisschoolleraren die binnen de regio van de actie vallen een klasplant weg! Verdient jouw leraar een klasplant? Lees dan verder en doe mee aan deze groene actie! 

Een plant in de klas is goed voor je concentratie en gezondheid!

Tuincentrum Osdorp vindt het belangrijk dat er in klaslokalen planten staan. Planten zorgen voor meer zuurstof in een ruimte en dat heeft vele voordelen! Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat één kamerplant per leerling klachten als droge ogen, hoofdpijn, last van de luchtwegen, duizeligheid en concentratieproblemen kan voorkomen of verhelpen. Natuurlijk hebben niet alle scholen hier de ruimte en een budget voor en daarom dragen wij graag ons plantje bij!

Zo doe je mee aan onze klasplant actie:

Deel onder het onderstaande Facebook bericht van 15 september 2017 de naam van de leraar(es) samen met de naam en plaats van de basisschool en vertel ons wat hem/haar zo leuk maakt.
- Tag wat klasgenoten in je bericht en vraag of ze jouw reactie leuk willen vinden zodat wij weten dat jij niet de enige bent die hem/haar zo leuk vindt.
- De eerste 200 basisschool leraren die binnen de regio vallen worden door ons verrast met een klasplant!

In de week van 4 tot en met 9 oktober, zal tuincentrum Osdorp de eerste 30 klasplanten langs brengen. De overige winnaars mogen de klasplant ophalen bij tuincentrum Osdorp.

Actievoorwaarden klasplant actie:

- Deelnemen aan deze actie kan van 15 september tot en met 2 oktober. 
- Alleen basisscholen die vallen onder de volgende gemeenten kunnen deelnemen: Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Beverwijk, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Heemskerk, Ouder-Amstel, Oostzaan, Purmerend, Velsen, Zandvoort en Zaanstad.
- Alle leraren die opgegeven zijn onder ons Facebook bericht van 15 september en binnen de regio vallen krijgen een klasplant, tot een maximaal aantal van 200 leraren. 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven