Vandaag open van 09:30 - 18:00

Composiet schuttingen

Zoek je een stijlvolle, makkelijk te onderhouden, duurzame schutting? Probeer een composiet schutting, die houtlook combineert met kunststofvoordelen. Bezoek tuincentrum...

Lees meer
Filters Sluiten

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie

Aantal planken

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
26 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Composiet schuttingen

Bij tuincentrum Osdorp vind je verschillende composiet (kunststof) schuttingen van WPC. WPC staat voor Wood Polymer Composite. WPC bestaat voor 50% uit houtstof dat vrijkomt als restproduct bij het maken van EUTR parkethout. Het andere component is gerecycled polyethyleen. Door de combinatie van houtstof en polyethyleen krijg je een schutting die duurzaam is en veel langer mee gaat dan houten schuttingen. Bij Tuincentrum Osdorp vind je composiet schuttingen van verschillende merken zoals Elephant, Hillhout en Woodvision.

Woon je in de buurt van Amstelveen, Haarlem, Zaandam of Diemen kom dan vooral eens langs in ons tuincentrum in Amsterdam voor een compleet overzicht composiet schuttingen. Onze medewerkers helpen je graag met je keuze voor een geschikte composiet schutting.

Wat is het voordeel van een composiet schutting of tuinscherm?

De aanschaf van een composiet schutting heeft verschillende voordelen ten opzichte van houten schuttingen:

  • Duurzaamheid: de productie van beide componenten is ontzettend duurzaam.
  • Levensduur: een composiet schutting gaat bij een goede montage makkelijk 20 tot 25 jaar mee.
  • Onderhoud: composiet producten zijn zeer eenvoudig schoon te maken.

Composiet schuttingen van Elephant, Hillhout en WoodVision koop je (online) bij tuincentrum Osdorp

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment composiet schuttingen uitgestald staan in onze showroom en kunnen daarnaast ook het volledige WoodVision assortiment leveren. Ben je op zoek naar een specifieke schutting of ander tuinhout artikel dat je hier online niet kunt vinden? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Weet jij al precies wat je nodig hebt voor je nieuwe kunststof schutting? Bestel deze dan veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Bekijk ook onze andere soorten tuinschermen en schuttingen

Leuke tuinhout aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen voor je tuin?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons tuinhoutpinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven