Vandaag open van 09:30 - 18:00

Shutter schuttingen

Bij Tuincentrum Osdorp vind je de beste shutter schuttingen om je tuin mee af te schermen. Het grote voordeel van een shutter tuinscherm of schutting is dat je flexi...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal planken

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
2 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Shutter schuttingen koop je bij Tuincentrum Osdorp te Amsterdam

Ben jij op zoek naar houten shutter schuttingen voor je tuin en woon je in de buurt van Amstelveen, Diemen, Haarlem of Hoofddorp? Kom dan vooral eens langs in Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. We hebben een mooi assortiment van vuren shutter schuttingen, douglas shutter schuttingen en veel andere soorten.

Maak je schutting af met een shutter

Met een shutter schutting of tuinscherm voeg je een speels element toe in je tuin. De shutterschermen kan je zelf open en dicht zetten. Zo kan je kiezen voor meer privacy en geluidsdemping door de lamellen dicht te doen of zet de lamellen open op een hete dag om een briesje te creëren. Een shutter schutting van Hillhout of WoodVision is eenvoudig te bedienen en schoon te houden.

Shutter schuttingen koop je bij veilig (online) bij Tuincentrum Osdorp te Amsterdam

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment shutter schuttingen uitgestald staan in onze showroom en kunnen daarnaast ook het volledige WoodVision assortiment leveren. Ben je op zoek naar een specifieke schutting of ander tuinhout artikel? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, bestel je composiet schuttingen en tuinschermen veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Bekijk ook onze andere soorten tuinschermen en schuttingen

Leuke tuinhout aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen voor je tuin?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons tuinhoutpinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven