Samen tegen corona, bekijk hier onze maatregelen.

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Black Box Kerstboom kopen

Een Black Box Kerstboom is een kunstkerstboom van zeer hoge kwaliteit. Het voordeel van kunstkerstbomen is dat je maar een keer de perfecte boom hoeft uit te kiezen en je deze de jaren daarna telkens opnieuw tevoorschijn kunt halen. Verder valt een kunstkerstboom niet uit en behoudt deze altijd zijn mooie groene kleur. Bij Tuincentrum Osdorp kun je een Black Box Kerstboom kopen of er direct een online bestellen in de webshop.

Black Box kerstbomen kopen Osdorp

Verschillende kunstkerstbomen van Black Box Trees

Kunstkerstbomen komen, net als reguliere kerstbomen, in heel veel verschillende soorten en maten. Het is dan ook maar net wat jij het liefst in je kamer wilt hebben staan tijdens de donkere dagen. De bomen verschillen in kleur, sommigen zijn knalgroen, anderen hebben een blauwachtige tint en weer anderen zijn volledig wit of zelfs goud. Dan zit er natuurlijk nog verschil in de vorm van de boom, sommige bomen zijn strak uitgelijnd, anderen lopen wat boller en er zijn ook bomen waar de takken aan de zijkanten uitsteken, waardoor deze meer natuurgetrouw is. Tot slot zit er ook verschil in de hoogte en breedte van de boom. Een aantal van de meest populaire Black Box Kerstbomen die wij bij Tuincentrum Osdorp verkopen zijn:

Waarom een Black Box Kerstboom?

De kunstkerstbomen van Black Box zijn dan misschien geen echte bomen, maar ze zien er wel zeer natuurgetrouw uit. De bomen zijn scherp geprijsd, zeker voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Verder zijn kunstkerstbomen ook heel gemakkelijk op te zetten. Over het algemeen heeft een kunstkerstboom een insteeksysteem, een paraplusysteem of een uitvouwsysteem. De ene is nog makkelijker dan de ander, sommige kerstbomen zijn al binnen 5 minuten op te zetten! Wil je meer tips over het aanschaffen en in elkaar zetten van een kunstkerstboom? Bekijk dan de pagina ‘Kunstkerstboom kopen? dat doe je zo!’, om achter al onze tips en tricks te komen.

Black Box Kerstboom kopen bij Tuincentrum Osdorp

Ben je op zoek naar de perfecte kunstkerstboom? De bomen van Black Box Trees zijn ideaal! Wij verkopen deze bomen in het tuincentrum en online in onze webshop. Wij zijn 361 dagen per jaar geopend dus je kunt altijd bij ons terecht. Kom zeker een keer langs bij Tuincentrum Osdorp en bekijk al onze (kunst)kerstbomen tijdens de kerstshow Amsterdam. Een Black Box Kerstboom koop je bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

Bekijk de Black Box kerstbomen

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven