Vandaag open van 09:30 - 18:00

Black Box Kerstboom kopen

Een Black Box kunstkerstboom is een kerstboom van zeer hoge kwaliteit welke bijna niet van een echt boom is te onderscheiden. Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en hier bij ons Black Box kunstkerstbomen assortiment vind je een ruim assortiment Black Box bomen. Wij hebben onder andere kerstbomen van Black Box met verlichting of sneeuw, maar natuurlijk ook zonder. De grote van de kunstkerstbomen varieert van 60 cm tot wel 4,25 m! 

Black Box kunstkerstbomen kopen bij tuincentrum Osdorp

Het grote voordeel van een kunstkerstboom is dat je maar één keer de perfecte boom hoeft uit te kiezen en je deze de jaren daarna telkens opnieuw tevoorschijn kunt halen. Daarnaast vallen kunstkerstbomen niet uit, zijn ze minder brandgevaarlijk en als je kiest voor een Black Box kunstkerstboom met verlichting dan hoef je ook de kerstverlichting niet ieder jaar uit de knoop te halen. 

Verschillende kunstkerstbomen van Black Box Trees

Kunstkerstbomen komen, net als reguliere kerstbomen, in heel veel verschillende soorten en maten, het is dan ook maar net wat jij het liefst in je kamer wilt zetten tijdens de donkere dagen voor Kerst. De bomen verschillen in kleur, zo heb je groene kunstkerstbomen (Nordmann) en blauwe kunstkerstbomen (Blauwspar), maar je ziet ook steeds vaker, witte, zwarte of zelf goudkleurige kunstberstbomen. Ben je eruit welke kleur boom je wilt, dan kan je nog kiezen of je nieuwe Black Box Tree besneeuwd moet zijn, ingebouwde kerstverlichting moet hebben en hoe groot deze moet zijn. Black Box Trees heeft daarom verschillende series kunstkerstbomen, zoals: 

Black Box Chandler Tree

Black Box Frasier kunstkerstboom

Black Box Frosted Stelton Fir kunstkerstboom

Naast de Chandler, Frasier en Stelton hebben wij in het kunstkersbtomen bos in ons tuincentrum en hier online nog veel meer mooie kunstkerstbomen van Black Box, Own Tree en andere mooie merken. 

Waarom een Black Box Kerstboom?

De kunstkerstbomen van Black Box zijn dan misschien geen echte bomen, maar ze zien er wel zeer natuurgetrouw uit. De bomen zijn scherp geprijsd, zeker voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt, en hebben bijna allemaal een officieel brandveiligheidscertificaat, belangrijk voor bedrijven, scholen en instellingen! Verder zijn deze kunstkerstbomen, d.m.v. een insteek-, een paraplu- of het uitvouwsysteem heel gemakkelijk op te zetten!

Black Box Kerstboom kopen bij Tuincentrum Osdorp

Ben je op zoek naar de perfecte kunstkerstboom voor thuis of op je werk? Kom dan vanaf november tot en met december langs om ons volledige assortiment kunstkerstbomen uitgestald te zien staan in het bomenbos in ons tuincentrum! Woon jij niet in Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Nieuw-Vennep of ergens anders nabij Amsterdam? Shop je nieuwe Black Box kunstboom dan hier online op Osdorp.nl!

Meer tips bij het aanschaffen van een nieuwe kunstkerstboom?

Elk jaar showen wij de mooiste kunstkerstbomen in ons kunstkerstbomenbos. Zo is het mogelijk om het diverse aanbod aan kunstkerstbomen met eigen ogen te bekijken en kom je alvast in de kerstsferen. Kom gerust eens langs bij onze vestiging of bekijk ons aanbod kunstkerstbomen online en laat je verrassen door het grote aanbod!

Wil je meer weten over kunstkerstbomen?

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven