Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

De trend van bescheiden plantjes is voorbij: het is tijd voor meer natuur in je huis. Grote kamerplanten zijn prachtige eye-catchers voor in je huis. En waarom zou je alleen kiezen voor meer groen in je woonkamer? Deze groene reuzen zijn je aandacht waard!

De Kentia palm (Howea Forsteriana) zie je steeds vaker in de woonkamer staan. Een prachtige sterke palm met ranke stengels en dunne bladeren. Maar deze palm doet het bijvoorbeeld ook mooi in slaapkamers. Pluspunt voor de Kentia: in heel veel maten verkrijgbaar. Bekijk de Kentia palm op Google (nieuw venster)

Op zoek naar het echte ‘jungle’ gevoel? Dan is de Philodendron iets voor jou! Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze plant uit het regenwoud van Zuid Amerika komt. De Philodendron is verkrijgbaar in heel veel soorten. Moeilijk is de plant niet, maar de grond moet wel altijd vochtig blijven. Bekijk de Philodendron op Google (nieuw venster)

Met de Fatsia japonica (inzet), oftewel de vingerplant, maak je pas echt een statement: meer groen is mooi! Deze Fatsia is een must als je zoekt naar een plant met prachtige bladeren: glimmend donkergroen. De vingerplant stelt weinig eisen en is tevreden met een schaduwplek en weinig water. Bekijk de Fatsia japonica op Google (nieuw venster)

Welke grote, groene kamerplanten zijn volgens jou echte eye-catchers? Deel je foto’s op onze facebookpagina!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Houtskool of briketten, wat heb je nodig?

Barbecueën op houtskool of toch brikketten? Dat hangt er maar net vanaf! Lees er alles over in dit blogitem!

Lees meer...
tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven