Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

De trend van bescheiden plantjes is voorbij: het is tijd voor meer natuur in je huis. Grote kamerplanten zijn prachtige eye-catchers voor in je huis. En waarom zou je alleen kiezen voor meer groen in je woonkamer? Deze groene reuzen zijn je aandacht waard!

De Kentia palm (Howea Forsteriana) zie je steeds vaker in de woonkamer staan. Een prachtige sterke palm met ranke stengels en dunne bladeren. Maar deze palm doet het bijvoorbeeld ook mooi in slaapkamers. Pluspunt voor de Kentia: in heel veel maten verkrijgbaar. Bekijk de Kentia palm op Google (nieuw venster)

Op zoek naar het echte ‘jungle’ gevoel? Dan is de Philodendron iets voor jou! Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze plant uit het regenwoud van Zuid Amerika komt. De Philodendron is verkrijgbaar in heel veel soorten. Moeilijk is de plant niet, maar de grond moet wel altijd vochtig blijven. Bekijk de Philodendron op Google (nieuw venster)

Met de Fatsia japonica (inzet), oftewel de vingerplant, maak je pas echt een statement: meer groen is mooi! Deze Fatsia is een must als je zoekt naar een plant met prachtige bladeren: glimmend donkergroen. De vingerplant stelt weinig eisen en is tevreden met een schaduwplek en weinig water. Bekijk de Fatsia japonica op Google (nieuw venster)

Welke grote, groene kamerplanten zijn volgens jou echte eye-catchers? Deel je foto’s op onze facebookpagina!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven