Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

Kerstboom eruit? Ga voor de ‘jungle’!

De trend van bescheiden plantjes is voorbij: het is tijd voor meer natuur in je huis. Grote kamerplanten zijn prachtige eye-catchers voor in je huis. En waarom zou je alleen kiezen voor meer groen in je woonkamer? Deze groene reuzen zijn je aandacht waard!

De Kentia palm (Howea Forsteriana) zie je steeds vaker in de woonkamer staan. Een prachtige sterke palm met ranke stengels en dunne bladeren. Maar deze palm doet het bijvoorbeeld ook mooi in slaapkamers. Pluspunt voor de Kentia: in heel veel maten verkrijgbaar. Bekijk de Kentia palm op Google (nieuw venster)

Op zoek naar het echte ‘jungle’ gevoel? Dan is de Philodendron iets voor jou! Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze plant uit het regenwoud van Zuid Amerika komt. De Philodendron is verkrijgbaar in heel veel soorten. Moeilijk is de plant niet, maar de grond moet wel altijd vochtig blijven. Bekijk de Philodendron op Google (nieuw venster)

Met de Fatsia japonica (inzet), oftewel de vingerplant, maak je pas echt een statement: meer groen is mooi! Deze Fatsia is een must als je zoekt naar een plant met prachtige bladeren: glimmend donkergroen. De vingerplant stelt weinig eisen en is tevreden met een schaduwplek en weinig water. Bekijk de Fatsia japonica op Google (nieuw venster)

Welke grote, groene kamerplanten zijn volgens jou echte eye-catchers? Deel je foto’s op onze facebookpagina!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven