Vandaag open van 10:00 - 17:00

Nieuwste trend: creatief met leds!

Nieuwste trend: creatief met leds!

Ledverlichting is erg populair. Leds verbruiken veel minder energie dan gewone verlichting. Een stopcontact is niet nodig. Dus de leds zie je opeens overal in huis!

De nieuwste trend is het verwerken van leds in natuurlijke materialen. Je kunt leds wikkelen om takken, stronken en in boompjes. Al deze materialen (en nog veel meer) zijn te vinden op onze kerstafdeling.

Prachtige leds
Ook de leds zelf zijn steeds leuker om te zien. Ze zijn in tal van uitvoeringen te krijgen: als balletjes, bloemetjes, sterren en pompoentjes. Gecombineerd met bijvoorbeeld zijden bloemen maak je mooie verlichte eye-catchers voor in huis. De lampjes geven geen warmte af en zijn dus niet brandgevaarlijk.

Leds in glazen vazen
Ook wordt ledverlichting steeds vaker gebruikt in lantaarntjes en in glazen vazen. Waar je voorheen altijd een stopcontact nodig had, hoeft dat met ledverlichting niet meer. De strengen verlichting leg je in een hoge vaas, en die kun je vervolgens ook weer combineren met mooie materialen.

Inspiratie opgedaan in ons tuincentrum? Deel je tips met ons!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Hier moet je op letten!

De echte barbecue-experts gaan voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er waar moet je op letten bij de aanschaf?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven