Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Winterfair: de gezelligste kerstkoopavond bij tuincentrum Osdorp 2019

Vrijdag 1 november 2019
17:00 - 22:00 uur
Tuincentrum Osdorp

 

De Winterfair is de jaarlijks terugkerende kerstkoopavond van tuincentrum Osdorp. Omdat vaste klanten net een stapje voor hebben wordt deze speciaal ge­or­ga­ni­seerd voor klantkaarthouders. Tijdens de Winterfair bedanken wij onze vaste klanten met een bijzonder avondje kerstshoppen bij de grootste kerstshow van Amsterdam. Echter is het al lang niet meer een kerstshow alleen, in de loop der jaren is het een echte woon-  en sfeershow geworden boordevol inspiratie! Heb jij nog geen klantkaart? Vraag hem dan aan op osdorp.nl/voordeelkaart! Blijf op de hoogte van de Winterfair door ons te 'liken' op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat is er te doen tijdens de Winterfair?
• De laatste kerst- en interieurtrends van 2019.
• De gezelligste kerstmarkt van Amsterdam!
• Creatieve kerst en najaars gerelateerde workshops.
• Winterse stamppot eten in restaurant 't Tuinterras.
• Een winterse barbecuedemonstratie.
• Het grootste Lemax kerstdorp van Nederland.

De laatste kerst- en interieurtrends van 2019!

In de grootste kerstshow van Amsterdam vind je dit jaar een combinatie van klassieke en moderne kerstthema’s die weer rijkelijk zijn uitgestald. In vijf verschillende kerstthema’s neemt Tuincentrum Osdorp je mee, van Crystal Ball en Santa around the world naar Ice Adventure  en Trendy Christmas om vervolgens af te sluiten met December to remember! Naast de mooiste kerstartikelen zullen wij je tevens verrassen met de laatste sfeer- en interieurideeën voor het najaar en de winter van 2019. 

Bekijk hier alvast de nieuwe thema's van 2019! >>>

De gezelligste kerstmarkt van Amsterdam!

Ook op de Winterfair van 2019 zal de gezelligste kerstmarkt van Amsterdam niet ontbreken. We hebben weer lokale bedrijven gevraagd om een kraam te komen bezetten. Zo hebben we een aantal kraampjes waar je heerlijke lek­ker­nij­en kunt kopen zoals chocolade en cupcakes, is er een bierproeverij en nog veel meer! Ook kun je  het grootste Lemax Kerstdorp van Nederland bewonderen (ook leuk voor de kinderen). Kortom, een avond om te genieten en het gezellige winterseizoen te verwelkomen. We wensen je heel veel plezier op de Wintermarkt van tuincentrum Osdorp!

 

Workshops: Kersttafereeltje maken en een leuke kinderworkshop

Natuurlijk kun je op de Winterfair ook deelnemen aan leuke en creatieve workshops!

Kom gezellig tijdens de winterfair een mooi kersttafereeltje (breedte ca. 35 cm, hoogte ca. 35 cm) maken inclusief led-verlichting. Een echte blikvanger in je woonkamer! Deelname aan deze workshop kost slechts €10,-. Daarnaast hebben we ook voor de kinderen leuke workshop, we gaan een leuk vogelvoer kopje maken. Deelname aan deze workshop is gratis!

Voor alle workshops geldt: Inschrijven is niet nodig, schuif deze avond gezellig aan!

Winterse barbecuedemonstratie van de Osdorp Grillers

Onze barbecuespecialisten, de Osdorp Grillers zijn ook van de partij tijdens deze feestelijke avond! Zij zullen verschillende gerechten klaarmaken op verschillende soorten barbecues. Je kan vragen stellen en kijken hoe de specialisten bepaalde barbecue-technieken toepassen, zoals direct en indirect grillen, low & slow cooking en het gourmet systeem, alle technieken komen aan bod. Niet onbelangrijk om te vermelden, de Osdorp Grillers gaan de heerlijke Guinness Burger bereiden!

Kom heerlijk stamppot eten bij restaurant ’t Tuinterras!

Ieder jaar een groot succes, de stamppotten van restaurant 't Tuinterras bij tuincentrum Osdorp. Ook dit jaar stampen de koks er weer flink op los! Op het menu staan vier verschillende stamppotjes: boerenkoolstamppot, hutspot, zuurkool en andijviestamppot. Een echte Hollandse stamppot is natuurlijk niet af zonder een stevige gehaktbal of smakelijk rookworst, ook die liggen voor je klaar. Een Hollands dinertje bij restaurant 't Tuinterras kost je tijdens de Winterfair slechts € 6,- daar kan je het thuis bijna niet voor maken!


 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven