Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Tuinmeubel

Wilt u een tuinmeubel kopen van hoge kwaliteit? Bij Tuincentrum Osdorp vindt u een ruim assortiment tuinmeubelen voor scherpe prijzen en van top kwaliteit. Op deze manier bent u verzekerd van duurzame meubelen waar u nooit te veel voor betaald! In ons assortiment vindt u verschillende kwalitatieve merken terug, zoals Hartman en Own Living Tuinmeubelen .

Lang genieten van uw tuinmeubel

Om ervoor te zorgen dat uw tuinmeubel zo lang mogelijk mooi blijft is het van belang er goed voor te zorgen. Hoewel de meubels zelf in veel gevallen weer en wind best kunnen weerstaan, geldt dit natuurlijk niet voor de kussens. Het is daarom belangrijk om uw kussens te kunnen opslaan op een droge plek. Bovendien blijven uw tuinmeubels veel langer mooi met de juiste onderhoudsmiddelen en een goede hoes. Ondanks dat ze vrij weerbestendig zijn, heeft langdurig buiten staan natuurlijk wel effect. Vooral in de winter kan het daarom handig zijn om een hoes over uw tuinmeubels te doen.

Uw tuinmeubel bij Tuincentrum Osdorp kopen

Of u nu op zoek bent naar een loungeset, een bistro set of juist op zoek bent naar losse stoelen. Bij Tuincentrum Osdorp vindt u het tuinmeubel dat u zoekt! Laat u door onze medewerkers adviseren over het juiste onderhoud en probeer onze tuinmeubelen gerust uit. Op deze manier gaat u gegarandeerd naar huis met de juiste meubels, waar u jaar na jaar van kunt genieten. Onze vestiging is goed bereikbaar vanuit vele regio’s. Kom gerust een keer langs wanneer het u uit komt, wij zijn zeven dagen per week geopend!

Bestel uw Tuinmeubels online

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven